Wil je een nieuwe crush? Kijk dit op Netflix

Lifestyle door Britt

Kijken naar stoere en knappe jongens die een zwak hebben voor één bepaald meisje, liefdes die niet beantwoord worden of kijken naar de schattigste en verliefde scenes. Wij vinden het heerlijk om ons onder te dompelen in het liefdesleven van de knappe hoofdrolspelers in de leukste films en series. Heb je op dit moment niemand waar je over kan (dag)dromen en heb je zin in een nieuwe crush? Kijk dan dit op Netflix.

Emily in Paris

We zeggen dat we Emily in Paris kijken voor de leukste outfits, de drama en de sfeer van de stad Parijs. Wij weten dondersgoed dat wij eigenlijk kijken om weg te zwijmelen bij de knappe, Franse chef-kok Gabriel én de Britse en charmante Alfie. Het lukt ons niet om te kiezen tussen de twee en dat hoeft ook helemaal niet. We genieten gewoon van ze allebei. Wij wachten met smacht op het nieuwe seizoen om onze nieuwe crush te aanbidden.

Bridgerton

De hit serie Bridgerton bestaat alleen maar uit knappe acteurs en actrices. Waar vinden ze die knappe mensen toch? Elk seizoen worden wij weer verliefd op iemand anders, maar daar klagen wij niet om. Op dit moment denken wij elke week nog aan de knappe Kate en de leuke Anthony, maar wij zijn ook de dagen aan het aftellen tot 16 mei. Dan begint namelijk het nieuwe seizoen en worden we massaal verliefd op Collin.

Lees ook: Je favoriete serie uit? Lees je serie en wordt opnieuw fan

Gossip Girl 

Het is een klassieker en niet voor niks. De verliefde Chuck Bass en de bloedmooie Nate Archibald waren misschien wel allemaal onze eerste Netflix crush en dat is begrijpelijk. Hoe verliefd Chuck was op Blair, dat willen we toch stiekem allemaal? Wij kijken de seizoenen honderd keer opnieuw. Niet alleen voor de knappe Chuck en Nate, maar ook voor de bloedmooie Serena en Blair.

One Day

Dé serie van dit moment, One Day. De voelbare liefde tussen Emma en Dexter is te cute, maar niet zo cute als Dexter zelf. Onze eierstokken begonnen te rammelen tijdens de scènes met kleine Jazz en we smolten bij elke lieve blik en glimlach. Als dit geen crush is..

Jim Bakkum 

Genieten van een Nederlandse hunk is ook mogelijk op Netflix. Jim Bakkum shined in meerdere films op Netflix. Zo zwijmel je weg bij de dansscenes (met ontbloot boevenlijf) van de film ‘Onze Jongens’ en geniet je van de lieve blikken tijdens de film ‘Zwaar Verliefd!’. Is hij ook jouw crush?

Suits 

Mannen in pak en knappe vrouwen in de mooiste jurken. Wie houdt er niet van? Harvey Specter heeft na het kijken van de serie een speciaal plekje in je hart. Ook zijn wij allemaal stapelverliefd op Donna. De mooie look van Jessica en Rachel (Meghan Markle) moeten wij ook niet vergeten. Deze serie is een lust voor je oog.

Gilmore Girls 

Ben je gek op lekkere wegkijkseries tijdens de regenachtige dagen, waarbij je lachend op de bank zit? Gilmore Girls is dé serie die je moet zien. De hoofdpersonen Rory en Lorelai zijn knapperds, maar ook de jongens die in het leven van Rory voorbijkomen. In welk team zit jij? Team Dean? Of kies je ze allebei als crush?

Noah Centineo

Noah Centineo is een hottie en dat weten de makers van Netflix ook. Er zijn namelijk meerdere films gemaakt door Netflix met Noah in de hoofdrol. De kans dat wij dit weekend weer de films van Noah gaan bingen is groot. In de films ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ 1, 2 en deel 3, ‘The Perfect Date’, ‘Sierra Burgers is a Loser’ en de serie ‘The Recruit’ bewonder je de looks van de schattige Noah. Alles al gezien? Geniet gewoon nog een keer van de films, zoals wij doen, of wacht tot het nieuwe seizoen van de serie ‘The Recruit’.