Oeh! Leonardo DiCaprio trakteert ons op 2 maanden gratis Apple TV+

Media door Zita

Gratis films en series kijken en dan ook nog eens naar Leonardo DiCaprio, wie wil dat nou niet? Om je hiermee gelukkig te maken, delen wij hoe je dit doet. Niemand minder dan Leonardo DiCaprio zelf deelt namelijk op zijn socials dat we 2 maanden gratis naar Apple TV+ kunnen kijken. Waarom Leo dit deelt? Hij speelt in de nieuwe fim ‘Killers of the Flower Moon’, die ook via Apple TV+ te zien is.

Leonardo DiCaprio in Killers of the Flower Moon

‘Killers of the Flower Moon’ is een film uit 2023 met onder anderen Leonardo DiCaprio, Robert De Niro en Lily Gladstone. Het verhaal speelt zich af in de Jaren 20 en gaat over de Osage-indianenstam in Oklahoma. De Inheemse Amerikanen worden één voor één vermoord nadat de stam rijk wordt door de ontdekking van olie. Dit bloedbad in Osage trekt de aandacht van de FBI, die dan een onderzoek begint.

Meer op Instagram

Lees ook: Nederlands model Hieke (22) deelt pikant geheim over Leonardo DiCaprio

Gratis Apple TV+

Ben jij ook nieuwsgierig naar deze film én wil je genieten van twee maanden gratis Apple TV+? Dat kan! Leonardo, die een hoofdrol speelt in deze film, deelt namelijk een link waarmee wij een trial krijgen op Apple TV+. Klik op de link hieronder, klik vervolgend op de button "accept now" en je wordt automatisch doorgestuurd naar Apple TV. Accepteer de gratis proefperiode, vul je gegevens in en geniet 2 maanden lang van gratis films en series!

Klik hier om twee maanden gratis Apple TV+ aan te vragen