Huh?! Zangeres Maan neemt een vreemd besluit: wat zou dit betekenen?

Media door Zita

Maan is niet meer zo actief dat als ze was. Eerder kondigde zij aan dat ze geheel 2024 niet zou optreden. Ook is zij een stuk minder actief op social media. Daarover gesproken: ze heeft een vreemd besluit genomen omtrent haar social media. Wat zou dit betekenen?

Niet meer actief

Er gingen enige tijd geruchten rond dat het niet goed ging met Maan. Volgens Yvonne Coldeweijer zou ze misschien een drugsverslaving hebben. Zelf ontkracht Maan dit. Gisterenavond zien we wel iets heel vreemds op haar socials. Of beter gezegd, we zien niks meer. Maar heeft namelijk al haar Instagram foto’s verwijderd. Huh? Ook plaatst ze in haar story de tekst “Loading…”, zou dit betekeken dat zij met nieuwe muziek komt? Of betekent het iets anders?

Gaat het goed met Maan?

Zoals we al zeiden waren er een hoop speculaties rondom de afwezigheid van Maan. Eerder plaatste Maan nog een foto van zichzelf waar haar volgers haar niet herkenden. Ze zag er zo anders uit, dat het bijna leek alsof ze Britney Spears achternaging. Het management van Maan en Maan zelf later ook ontkrachten deze beweringen. Ze heeft geen burn-out, ze is niet verslaafd of overspannen. Ze geniet simpelweg even van haar vrije tijd met haar vriend Karel (zanger van Goldband).

Lees ook: Volgers van Maan herkennen haar niet: gaat ze Britney Spears achterna?

maan instagram

maan instagram

Muziek

Deze aankondiging betekent misschien wel dat Maan bezig is met het maken van nieuwe muziek. Eerder won de zangeres nog de Q- Music Top 40 Award voor het nummer ‘Stiekem’, wat ze in samenwerking met Goldband maakte. Zou ze dit jaar dan weer zo’n knaller van een hit maken? We wachten het af..