MAFS-kijkers kijken vol verbazing naar 'schoolreisje' Malou en Sarath: "waar kijk ik naar?"

Media door Jennifer

De kritiek op Malou (33) en Sarath (40) in Married At First Sight is inmiddels wel neergedaald. Het is duidelijk, dat deze twee niet de perfecte match zijn. Wel proberen ze in ieder geval van de huwelijksreis nog het beste ervan te maken. En dat zorgt voor een hoop vermaak, ook op social media. Al vinden sommige kijkers het ergens wel wat kinderachtig en vergelijken ze het met een aflevering van Kabouter Plop. Oei...

Malou en Sarath in Married At First Sight

Ondanks alle kritiek op hun match en de moeilijke gesprekken, zijn Malou en Sarath uit Married At First Sight nog steeds samen op huwelijksreis in Fins Lapland. Het lijkt erop dat de twee gewoon het beste uit hun Married At First Sight-avontuur halen. Het maakt waarschijnlijk voor allebei niet meer uit, of het nou wel of niet slaagt. Al zou een positieve uitkomst natuurlijk het mooiste zijn. Ze maken wel een hoop bijzondere dingen mee tijdens de vakantie. Zo zagen we al hoe ze het Noorderlicht hebben mogen bewonderen. Iets waar eerder nog verwarring over ontstond, doordat ze allebei niets wisten over de andere benaming: aurora borealis. Het is ook niet hetgeen, waar Malou en Sarath het meest naar uitkijken tijdens de huwelijksreis. Nee, waar zij zich het meest op verheugen is het bezoek aan Santa Village. Ja, inderdaad: de woonplaats van de kerstman. OMG! In de twaalfde aflevering van Married At First Sight is het eindelijk zover en gaan ze op bezoek bij Mr. Claus.

Bezoekje aan de kerstman

Misschien doet de kerstman dit altijd met mensen, maar het bezoekje aan Santa Village haalt bij Malou en Sarath in ieder geval wel hun inner child naar boven. De twee gaan helemaal mee in het rollenspel van de kerstelfjes, die eerst een kerstelfentest voor ze hebben. Daar krijgen ze natuurlijk wel een mooie, bijpassende elfenmuts voor op. Hoewel ze niet altijd de precieze betekenis van de Finse woorden weten, slagen ze wel voor de test. Dolenthousiast lopen ze de 'elfenschool' uit met hun diploma's. "Nu met dit diploma op zak begin ik wel te denken aan een carriΓ¨reswitch. De wereld ligt nu wel aan je voeten," grapt Sarath. "Je kunt hier alles mee." Al laat Malou hem dan liever toch alleen achter. Ze vindt het winterse weer wel leuk voor even, maar niet voor altijd.

"Kinderachtig schoolreisje"

Nadat Malou en Sarath in het kerstdorp nog een persoonlijke brief hebben geschreven aan de kerstman, is het tijd voor dΓ© leukste ontmoeting van het jaar. Ze gaan langs bij de kerstman! Wanneer ze bij de kerstman zitten, lijkt het alsof ze werkelijk geloven in de kerstman. Ze gaan goed op in hun rol, wat zorgt voor verbazing bij de tv-kijkers. "Wij zitten als twee kindjes gewoon adembenemend naar 'm te kijken," vertelt Sarath. "Het voelt zo leuk, dat je de echte kerstman ziet. Super!"

Op socialmediakanaal X reageren Married At First Sight-kijkers massaal op de bijzondere trip van het koppel. "Waar kijk ik naar?" reageert iemand lachend, terwijl anderen het een "kinderachtig schoolreisje" noemen. Nog iemand schrijft: "Het lijkt wel een aflevering van Kabouter Plop." Ach... sommige mensen geloven gewoon graag in sprookjes. Het tripje naar de kerstman is in ieder geval een fijne afleiding van de struggles in hun relatie. Al lijkt Sarath nog steeds wat te voelen voor Malou. Zij voelt echter nog altijd niet de 'zsa zsa zsu' bij hem. Hun huwelijk staat dus nog steeds op losse schroeven...

Lees ook: Married At First Sight-kijkers lachen zich rot om Malou en Sarath: "dweil mij maar op"

Beeld: Screenshot uit 'Married At First Sight' RTL / Videoland