De leukste romantische films voor Valentijnsdag

Media door Britt

De dag van de liefde komt er weer aan. Gezellig samen zijn met je lover onder een dekentje op de bank of alleen met een bak chocolade ijs. Daar hoort een goede film bij, maar welke film? Wij hebben een leuk lijstje voor je samengesteld.

Lees ook: 20 originele uitjes en ideeën voor Valentijnsdag

Anyone But You

Dé hit van de afgelopen weken, ‘Anyone But You’. Een grappige romantische wegkijkfilm. Bea en Ben leren elkaar kennen en hebben een fantastische eerste date. Deze loopt alleen niet zo fantastisch af. Ze hoeven elkaar nooit meer te zien. Totdat ze allebei worden uitgenodigd voor een bruiloft in Australië. Je moet in oplossingen denken als je ex en ex-verloofde aanwezig zijn op de bruiloft. Bea en Ben kiezen er daarom voor om zich voor te doen als een verliefd stel. Zorgt dat ervoor dat Ben zijn ex Margaret terugkrijgt? En laat ex-verloofde Jonathan nu Bea met rust? Echt een aanrader en het liedje ‘Unwritten’ van Natasha Bedingfield krijg je de weken erop ook niet meer uit je hoofd.

The Vow

‘The Vow’ is een echte klassieker en moet je zeker gezien hebben. Niet alleen voor de liefdevolle verhaallijn, maar ook om de knappe Channing Tatum te bewonderen. Leo (Channing) en zijn vrouw Paige zijn dolverliefd. Een auto-ongeluk zorgt ervoor dat Paige met geheugenverlies wakker wordt uit coma. Ze herkent haar man niet meer. Leo gaat ervoor zorgen dat Paige opnieuw verliefd wordt en ze samen verliefd oud worden.

 

To all the boys I loved before 

Ben je meer van het bingen en is één film niet genoeg? Met ‘To all the boys I loved before’ zit je goed. Het bestaat uit drie delen en het kijkt supermakkelijk weg. Lara Jean schrijft in het geheim liefdesbrieven, maar deze brieven verlaten nooit haar slaapkamer. Tot de dag dat haar jongere zusje Kitty haar brieven vindt en ze allemaal verstuurd. De vijf jongens waar ze een crush op heeft/had, zetten haar leven op z’n kop.

 

Don’t Breath

Is jouw partner adembenemend? Dan is ‘Don’t Breath’ dé film voor jou. Een totaal andere film dan de rest van het lijstje. Ben je niet zo van de zoetsappige films en kijk je liever een enge film? Kies dan voor deze horrorfilm en kruip dicht tegen elkaar aan. Het gaat over een bende jonge dieven die inbreken bij een rijke, blinde veteraan. De veteraan is wel blind, maar hij is niet zo hulpeloos als de jonge dieven dachten.