Deze sterrenbeelden zijn niet zo realistisch in de liefde

Liefde door Anne-Fleur

Je hebt verschillende soorten mensen in de liefde: de hopeloze romanticus, de persoon die gillend wegrent bij de gedachte aan het hebben van een partner, maar ook de mensen die ietwat onrealistisch zijn wat betreft hun verwachtingen in een relatie. Volgens de sterren zijn deze drie sterrenbeelden niet zo realistisch in de liefde.

Lees ook: Red flag alert: dit zijn de meest toxic traits van de sterrenbeelden

Deze sterrenbeelden zijn niet realistisch in de liefde

Misschien herken jij jezelf hier wel een beetje in, of zie je het juist bij je partner of een goede vriendin. Déze sterrenbeelden kunnen het best even back on earth komen wat betreft hun verwachtingen in de liefde.

Ram

Ram, zo emotioneel als jij bent, zo onrealistisch ben je tegelijkertijd ook. In de liefde is passie hetgeen wat jou aandrijft, maar helaas is de liefde niet altijd zo gepassioneerd zoals je in boeken leest en in films ziet. Terwijl we dit alleen maar aanmoedigen (want, never settle), is het soms ook wat onrealistisch. Jij stapt met enorme verwachtingen in een relatie, maar het is goed om je te beseffen dat je partner het script dat in je hoofd zit, niet altijd kan volgen. Geef zeker aan wat je nodig hebt, maar overdrijf er ook niet mee.

Weegschaal

Weegschaal, jij hebt altijd al een bepaald beeld gehad van hoe een relatie eruit zou moeten zien. Jij houdt van balans en evenwicht in een partnerschap, maar als de liefde echt is, is het niet altijd even makkelijk. Voor jou kan dit al snel lijken dat de relatie maar moet stoppen, omdat het niet 'perfect' is. Besef je goed - voordat je een gezonde relatie uitmaakt - dat je maar beter samen de ups en downs kunt aangaan dan alleen. Vergeet ook niet: in een relatie is het jou en je partner versus het probleem, niet jij versus je partner.

Vissen

Vissen, jij bent een echte dromer en ieder moment kan jij vertrekken naar een verre fantasiewereld om te dromen over jouw prins op het witte paard. Jammer genoeg zijn deze fantasieën niet altijd heel realistisch en jij hebt maar moeite met dat te begrijpen. Ook jij maakt een bepaald beeld op in je hoofd en voor een huidige of toekomstige relatie kan dat best ongezond zijn. Iedereen heeft natuurlijk bepaalde standards, maar maak ze niet zó hoog dat niemand ze kan bereiken. Probeer in je relatie vooral in het nu te leven en leer iemands love language kennen. Zo zie je dat iemand ook op zijn eigen manier heel veel van jou kan houden.