Kijkers gaan helemaal stuk om skiënde Mike in Winter vol Liefde: "ego is groter dan ski-skills"

Media door Jennifer

Op de piste in Winter vol Liefde hebben Edith en Mike eindelijk wat quality time. Als Mike graag Ediths partner wil worden, moet hij ook wat doen aan zijn ski-skills. Daar helpt ze hem daarom graag bij! Alleen blijkt hij niet bepaald een natuurtalent. Zijn perikelen in de sneeuw zorgen daardoor wel voor een aantal hilarische tv-fragmenten (en een deuk in zijn grote ego). Nu al het tv-moment van het jaar!

Edith en Mike in Winter vol Liefde

Eerder hadden kijkers van Winter vol Liefde helemaal niets met de vrijgezelle Mike, die nogal onsympathiek overkwam. Maar in de nieuwste aflevering op tv zorgt Mike toch wel voor een hoop lachende kijkers. Al is het weliswaar leedvermaak. Nu Mike het langer volhoudt in het realityprogramma, vindt appartementenbeheerder Edith het tijd voor een skiles. Als Mike echt haar partner wordt, moet hij namelijk wel wat doen aan zijn ski-skills. Zij doet graag een rondje op de latten.

Skiën blijkt voor Mike echter geen peuleschil, ondanks dat hij daar zelf anders over denkt. Het is dan ook een goed idee van Edith om op de babypiste te beginnen. Of Mike dat nou wil of niet. "Ik zie het gevaar wel, maar ik ben er niet bang voor," zegt Mike. Het irriteert hem ook een beetje, dat Edith continu zegt wat hij moet doen. Al blijken de aanwijzingen wel nodig. Zo manouvreert hij nogal wiebelig in een pizzapunt tussen paaltjes door. Maar hij staat wel! Nog wel...

Skiën voor beginners

Mike zijn ego is een stuk groter dan zijn ski-skills, zo reageert een kijker op socialmediakanaal X. Gelijk heeft de kijker, want Mike stuntelt maar door op de piste. Op een gegeven moment raken we gewoonweg de tel kwijt, zo vaak valt Mike met zijn neus en knieën in de sneeuw. De kijkers gaan helemaal stuk om de stuntelende Mike:

Geen vlinders

De vele vallen levert Mike niet alleen deuken op in zijn lichaam, maar ook in zijn ego. "Toen ik de berg afkwam - het was een pokke end om hierheen te komen - liep ik met mijn ziel onder mijn arm. Letterlijk," vertelt hij achteraf. "Het was heel erg pijnlijk, maar goed. Je ego is ook gekrenkt."

De date in de sneeuw was gelukkig wél een top date, aldus Mike. Alleen krijgt hij achteraf helaas niet bepaalde gevoelens, zelfs niet wanneer ze samen op een afgelegen bankje zitten. "Eigenlijk had het nu moeten gebeuren," zegt hij voor de camera. "Dus ik vind het voor mezelf wel even een tegenvaller." Ook bij Edith zijn haar gevoelens voor Mike veranderd. "Ik had zo van: jij moet maar komen," reageert ze. "Maar dat doet hij ook niet. De vlinders zijn die kant op gevlogen."

Lees ook: Ex-vriendin van Guido uit Winter vol Liefde doet boekje open over hem: "hij maakte mij kapot"