Geniet van dé ultieme winterbeleving: bezoek het Amsterdamse Winterparadijs!

Vrije tijd door Zita

De decembermaand is dé periode om te genieten van winterse en feestelijke activiteiten. Een gezellige après-ski, muzikale optredens en een rondje schaatsen; dat klinkt toch als muziek in je oren?! Dat vinden wij nou ook. Je vindt het allemaal tijdens het Amsterdamse Winterparadijs! Bezoek deze ultieme winterbeleving vanaf vandaag, donderdag 14 december t/m zaterdag 30 december 2023.

Het Amsterdamse Winterparadijs

De warmte en gezelligheid die we allemaal nodig hebben in de winter, vind je vanaf vandaag tijdens het grootste én gezelligste winterevenement van Nederland. Je geniet van verschillende activiteiten en attracties. Maak een rondje in het reuzenrad, glijd van de Wonder Helling waar je onder een deken van fonkelende lichtjes doorgaat, bezoek de Snowparty, het après-ski dorp en nog véél meer. En heb je zin in een lekker hapje en drankje? Ook daarvoor ben je bij het Amsterdamse Winterparadijs op het juiste adres. Klinkt als een perfect uitje, toch?

Het hoogtepunt van dit winterse evenement is dit jaar het Lichtjesparadijs. Begeef je in een wereld vol prachtige lichtsculpturen en duizenden fonkelende lichtjes. Een magische ervaring die je écht niet wil missen.

Muzikale optredens

Ook als je een muziekfan bent, ben je op het Amsterdamse Winterparadijs op de juiste plek. Tijdens dit winterevenement zijn er namelijk liveoptredens van Zoë Tauran, Flemming, Jeroen van der Boom, Tino Martin, Xander de Buisonjé, Joël Borelli en vele anderen. Hoe leuk! Leer thuis dus alle songteksten, zodat je alles uit volle borst meezingt.

Voor de kids

Naast al deze leuke activiteiten, zijn er ook speciale activiteiten voor de kleintjes! Zo is er een Mini Reuzenrad, een Silent Disco voor kids, een kinderschaatsbaan en nog veel meer. Ook de kinderen genieten van de leukste optredens. Zo zijn er kindershows van Woezel & Pip, Bing, Juf Roos en nog vele anderen! Deze kindershows zijn inbegrepen in het entreeticket, dus vrij te bezoeken.

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in de RAI vanaf vandaag donderdag 14 december t/m zaterdag 30 december. Meer informatie & tickets vind je hier.