Deze sterrenbeelden zeggen veel te vaak sorry

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Sorry zeggen, voor sommige mensen is het ontzettend lastig terwijl anderen het juist veel te vaak zeggen. Sommige sterrenbeelden zijn echte kampioenen als het op sorry zeggen aankomt, iets wat ze misschien zouden moeten afleren. Dit zijn de sterrenbeelden die veel te vaak sorry zeggen.

Lees ook: Dit zijn de meest kinderachtige sterrenbeelden

Kreeft

Kreeften willen het liefst dat iedereen zich comfortabel voelt. Ze zijn verzorgende types. Ze voelen vaak een drang om er voor iedereen te zijn en geven de prioriteit aan de gevoelens van anderen boven hun eigen gevoelens. Dit komt bijvoorbeeld naar voren wanneer dit lieve sterrenbeeld iemand moet confronteren, zeker als het gaat om een leidinggevende of iemand die in klantenservice werkt. Ze spreken bijvoorbeeld ook niet snel de bediening aan in een restaurant wanneer er iets niet goed is gegaan met hun bestelling. Andere mensen bezwaren is hun ergste nachtmerrie. En als ze zich dan uit durven spreken, dan zeggen ze honderd keer sorry voor het ongemak dat ze de ander opleveren. Ze zouden al bijna sorry zeggen als ze tegen een paspop in een winkel aanlopen.

Weegschaal

De Weegschaal staat voor balans. En dit sterrenbeeld doet er dan ook alles aan om hun leven in balans te houden. Ze zijn de vredestichter in vrijwel iedere situatie. Ze houden er namelijk niet van wanneer de harmonie wordt verstoord. Weegschalen doen altijd hun best om niemand te kwetsen, daarnaast willen ze ook liever geen kant kiezen. Wanneer ze het idee hebben dat ze iemand hebben gekwetst, zullen ze hun excuses aanbieden totdat de harmonie is hersteld. Ze geven hun ongelijk makkelijk toe, zelfs als ze helemaal geen ongelijk hadden. Zolang de balans er maar is, dan is het wat dit sterrenbeeld betreft allemaal prima.

Vissen

Vissen zijn intuïtieve mensen. Ze hebben het daardoor heel snel door wanneer iemand in hun omgeving zich gekwetst, buitengesloten of oncomfortabel voelt. Als waterteken staat Vissen erom bekend dat ze erg gevoelig zijn. Ze gaan daarom ook heel slecht om met het gevoel van iemand anders kwetsen. Het kost dit sterrenbeeld veel tijd en moeite om zichzelf te vergeven wanneer dit wel gebeurt. Verder geloven Vissen erg in karma. Vissen geloven dus dat je dezelfde goede energie terugkrijgt die je aan anderen geeft. Hierdoor doen ze dus hun best om zo aardig en bedachtzaam mogelijk te zijn tegen iedereen. Ook als dit betekent dat ze regelmatig sorry moeten zeggen.

Lees ook: Je vrienden en je partner kunnen het niet met elkaar vinden: zo ga je ermee om