Dit zijn de meest goedgelovige sterrenbeelden

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

We kennen allemaal wel iemand die ontzettend goedgelovig is. Ze lezen of horen iets en geloven meteen dat dit klopt. Alhoewel het een grappig persoonlijkheidstrekje is dat soms ook frustrerend kan zijn, kunnen de meeste mensen hier weinig aan doen. Sommige sterrenbeelden hebben er nou eenmaal meer aanleg voor. Dit zijn de meest goedgelovige sterrenbeelden.

Lees ook: Dit zijn de sterrenbeelden die simpelweg overal goed in zijn

Ram

Rammen en goedgelovig? Als je dit verrassend vindt, dan snappen wij dit volledig. Wij zagen dit namelijk ook totaal niet aankomen. Rammen zijn namelijk ontzettend wilskrachtig en sterk van geest. Toch staan ze ook bekend om hun roekeloosheid. Rammen leven in het nu en doen vaak dingen zonder er eerst over na te denken. Een Ram is het type dat dure aankopen doet, puur omdat iemand heeft gezegd dat ze dit echt nodig hebben. Als een Ram eenmaal iets wil hebben, dan kopen ze het. Ook als iemand ze ervan probeert te overtuigen dat het misschien geen verstandige investering is. Als ze er eenmaal van overtuigd zijn dat ze het nodig hebben, dan hebben ze het nodig. Als je dus ooit iets wil verkopen, is een Ram een goede potentiële klant. Hun telefoons staan ook altijd vol met onnodige, betaalde apps.

Leeuw

Leeuwen zijn vurige types die erg blij worden van een goede ego-boost. Doordat ze hier zo van houden, kunnen ze best goedgelovig worden. Zodra ze van iemand een complimentje krijgen, trekken ze dit niet in twijfel. Een beetje ego strelen kan dus zeker geen kwaad als je een Leeuw ergens van wil overtuigen. Ze houden er nou eenmaal van om aandacht te krijgen. Daarnaast zijn Leeuwen ook erg vrijgevig, al helemaal als iemand ze complimenteert. Ze kunnen ook een beetje oppervlakkig zijn, hierdoor denken ze niet altijd even helder na. Leeuwen moeten daarom oppassen dat ze geen energie steken in de verkeerde mensen die misbruik maken van hun vrijgevigheid.

Vissen

Vissen zitten altijd met hun hoofd in dromenland. Dit sterrenbeeld is dan ook zeker geen verrassende toevoeging aan ons lijstje. Ze zijn misschien wel de meest goedgelovige mensen onder alle sterrenbeelden. Vissen maken beslissingen met hun hart. Ze vallen hierdoor bijvoorbeeld snel voor verkooppraatjes van collectanten van goede doelen of voor een bedelaar op de stoep. Zodra ze de mogelijkheid zien om een mens of dier te helpen dan doen ze dit zonder er over na te denken. Dit sterrenbeeld doneert aan meerdere goede doelen, ze houden het nog amper bij! Vissen zijn echte lieverds, maar ze mogen af en toe iets oplettender zijn.

Lees ook: Innerlijke rust vinden: zo breng je je chakra's in balans