Dit zijn de fijnste tools om je menstruatiepijn te verlichten

Sport & gezondheid door Maya Luz

Wij meiden kennen het allemaal maar al te goed: menstruatiepijn. Wanneer we ongesteld zijn, kan het echt voelen alsof onze baarmoeder ons wil pesten. Een pijnstiller innemen in dan een optie, maar er zijn veel meer manieren om je menstruatiepijn te verlichten. Dit zijn de fijnste tools om je ongesteldheid dragelijker mee te maken.

Lees ook: Koude douche nemen? Dit zijn de voordelen

Beurer EM 50 Menstrual Relax 

Warmte kan tijdens je menstruatie enorm veel verlichting bieden. Met dit apparaat kun je je onderbuik verwarmen zonder dat je er een kruik op hoeft te leggen. Dit apparaatje kun je volledig zelf instellen dus je kunt zelf de perfecte temperatuur en intensiteit uitkiezen. Daarnaast kun je het apparaat opladen zodat deze altijd direct klaar is voor gebruik.

Beurer EM 50 Menstrual Relax

Menstruatie Warmteband

Een fijn warm gevoel, maar dan handsfree. Dat is wat je krijgt van deze warmteband. De warmteband heeft een krachtige batterij zodat je deze lekker lang kunt gebruiken. Daarnaast zit er ook een massagestand op voor een fijn ontspannen gevoel.

Menstruatie Warmteband

Ovulay Kit

Vind jij het toch geen fijn idee om met een heel apparaat op je buik rond te lopen? Dan is deze kit misschien iets voor jou. De kit bevat twee gelpads die je op je onderbuik kunt plakken en die je kunt bedienen met een kleine, discrete afstandsbediening. Hierdoor kun jij deze pads overal en altijd gebruiken zonder dat mensen het zien!

Ovulay Kit

Hema Verwarmbaar kersenpittenkussen

Lekker op de bank liggen met een verwarmend kussen, wie wil dat nou niet? Dit verwarmbaar kussen van Hema is perfect voor wanneer je ongesteld bent en lekker op bed of op de bank wil liggen. Daarnaast is het ook heerlijk voor tijdens de koude winteravonden. Dit kussen kun je opwarmen in de magnetron. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over batterijen of opladers.

Hema Verwarmbaar kersenpittenkussen

Warmtepleister

Wil jij altijd een tool bij je hebben om je pijn mee te verlichten? Stop dan een van deze warmtepleisters in je tas. Zodra je er eentje nodig hebt, kun je een pleister op je onderbuik plakken en warmt deze vanzelf op. Binnen een minuut kun jij dus heerlijk genieten van het warme gevoel.

Warmtepleister

Kruik Buidel

Voor de meiden die gehecht zijn aan het gebruik van een warme kruik, hebben we deze vrolijke buidel. Hiermee kun jij handsfree je warme kruik bij je dragen. Bind de buidel simpelweg om je lichaam en ga verder met wat je aan het doen was! En wees nou eerlijk, dit ziet er toch aandoenlijk uit!

Koala Kruik buidel

 

Lees ook: Dit is waarom we vaak de eerste nacht slecht slapen in een vreemd bed