Kijkers Het Perfecte Plaatje worden niet blij van slopende BN'ers: "waarom moet alles kapot?"

Media door Jennifer

De deelnemers van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje zijn overduidelijk erg fanatiek. Dat zien we in de eerste aflevering, waarin de deelnemende BN'ers alles doen voor dé perfecte foto. Ook het kapotmaken van een een trampoline hoort bij de voorbereiding. Wacht, wát? Kijkers op social media kunnen hun ogen niet geloven en zijn not amused over het gedrag.

Rommelige fotoshoot in Het Perfecte Plaatje

Na een seizoen van Het Perfecte Plaatje in het buitenland is op woensdagavond weer een nieuw, regulier seizoen begonnen met tien fanatieke BN'ers. Of laten we zéér fanatieke BN'ers zeggen. Onder meer zanger Frans Duijts, 'Bachelorette' Sylvia Geersen en acteur Waldemar Torenstra doen een poging om het meest perfecte plaatje te schieten van het seizoen. Maar ook actrice Anna Drijver bijvoorbeeld en zij is één van de mensen, die alles over heeft voor de juiste foto. Zo zien we haar bij de eerste fotoshoot een blender gereedmaken, die vervolgens een hoop rommel achterlaat in de keuken van een vakantiehuisje. Oeps! Ook Sergio Vyent en Henry Schut maken er een rommeltje van in de keuken, waar ze expres mislukte pannenkoeken bakken. Het past wel allemaal bij de opdracht: een blooperfoto maken voor een Tell Sell.

Bijna huisje in de fik

Alleen gaat het bij sommige fotoshoots toch bijna mooi mis. Zo maakt Frans een foto van actrice Loes Haverkort met een brandende barbecue. Alleen staat de barbecue wel binnen in plaats van buiten. OMG? Het maken van de foto's lukt hem wel, maar vervolgens zien ze dat het toch bijna misgaat in het vakantiehuis. "De wind nam de rook mee naar binnen, dus heel dat huis stond blank van de rook," vertelt Frans. Ah oh! Natuurlijk maakte hij toen nog wel even foto's van een geschrokken Loes. Echte emoties maken een foto nóg beter!

Kapotte trampoline

Al worden de kijkers van Het Perfecte Plaatje niet erg blij van het gedrag van de BN'ers. "Waarom moet alles kapot?" vraagt iemand zich af op socialmediakanaal X. In het vakantiehuis bij Frans en Loes bleef alles overigens nog wel heel, maar bij een andere fotoshoot werden attributen inderdaad gewoon gesloopt. Acteur Niek Roozen vond het namelijk wel goed om in een trampoline te snijden. Alles voor de foto, hè? Annemarie van Gaal laat bij weer een andere fotoshoot Sylvia Geersen een plant kaalscheren met de heggenschaar. Dat groeit wel weer aan, toch? Al verkoopt een halve plant waarschijnlijk toch minder goed, dan een mooie ronde plant. "Wat heb ik medelijden met de eigenaar van de vakantiehuisjes," aldus een andere kijker op X. Laten we hopen dat de programmamakers het achteraf netjes hebben opgeruimd.

Lees ook: Tatum Dagelet verleidt Rick Brandsteder tot sexy fotoshoot in Het Perfecte Plaatje: "je ziet echt niet je plassertje"