Fans helemaal hyped door Taylor Swift en haar mogelijke crush Travis Kelce: "beste romcom"

Celebs door Jennifer

Op social media gaan de geruchten over Taylor Swift en American football-speler Travis Kelce momenteel een tijdje rond. Taylor zou namelijk aan het daten zijn met Travis, die nogal opvalt in haar rijtje met exen. Al zijn haar fans - ook wel Swifties genoemd - inmiddels helemaal hyped door de mogelijk nieuwe crush. De vergelijking met populaire films als High School Musical en A Cinderella Story wordt ook snel gemaakt, maar natuurlijk zijn Taylor en Travis een véél betere romcom.

Taylor Swift en Travis Kelce

Het is alweer een tijdje uit tussen Taylor Swift en acteur Joe Alwyn, waarmee ze zes jaar een relatie had. Dat is haar langste relatie ooit, dus de breuk is vast niet makkelijk geweest. Toch lijkt ze inmiddels weer ready to mingle. Zo verschenen er al diverse paparazzifoto's van Taylor tijdens een avondje uit, onder andere na de Video Music Awards 2023, maar nu ook foto's en video's met een mogelijk nieuwe crush. OMG! Ze wordt namelijk al een hele tijd gespot met American football-speler Travis Kelce. Zo was ze afgelopen weekend bij een wedstrijd van de sporter en zijn team Kansas City Chiefs, die toen tegen de Chicago Bears speelde. Op beelden is te zien hoe Taylor enthousiast juicht voor de gorgeous Travis, terwijl zijn moeder Donna Kelce naast haar zit op de tribune. Na afloop van de wedstrijd verliet Taylor het stadion ook samen met Travis. Interesting.

Friendship bracelet met telefoonnummer

Dat de geruchten over Taylor en Travis zo sterk zijn, komt mogelijk mede door de manier hoe Travis haar aandacht trok. De footballspeler was namelijk van plan om haar Era's Tour-concert in Kansas City te bezoeken. Tijdens een concert van Taylor delen Swifties zelfgemaakte friendship bracelets met elkaar. En blijkbaar is Travis ook fan, want hij heeft hetzelfde gedaan. Alleen maakte hij een speciaal armbandje voor Taylor, waarop hij zijn telefoonnummer had gezet. Cute! Hij kon het armbandje helaas niet persoonlijk aan haar geven, maar kwam wel in de media met zijn verhaal. Grote kans dus dat het armbandje alsnog bij haar terecht is gekomen. En look what he made her do!

Ze is namelijk wel meerdere keren gespot met hem. Niet alleen op de tribune tijdens Travis zijn wedstrijd, maar ook later na een etentje in Kansas City. Hiervoor huurde Travis het restaurant af, zodat ze met elkaar en het team konden feesten. "De gasten die in het restaurant aan het dineren waren, werd verteld dat het restaurant om 20.00 uur zou sluiten," staat op CBS Sports. Hen werd daarom gevraagd om het restaurant voor die tijd te verlaten. Overigens betaalden ze wel even het diner voor elke gast.

Serieuze relatie?

Op alle beelden die online verschijnen van de twee staat Taylor er opvallend blij op. Een oplettende Swiftie vermoedt dat het wel iets serieus is. Zij denkt namelijk dat Taylor en Travis elkaar al twee maanden kennen. Het lijkt namelijk alsof ze twee maanden geleden al een t-shirt droeg van zijn footballteam. Wát? Ook wordt Travis langzaamaan gevolgd door een aantal goede vrienden van de zangeres, waaronder Ryan Reynolds. Dit hint meestal ook op een goede connectie.

Fans hyped door 'beste romcom'

Hoe dan ook zijn de fans wel hyped door de huidige 'crush' van Taylor, dat natuurlijk ook een vriendschap kan zijn. Of misschien is ze gewoonweg fan van football en dit team in het bijzonder. Al hopen fans stiekem dat het toch echt iets wordt. Veel mensen vinden Taylor en Travis wel schattig samen en de vergelijking met films als High School Musical en A Cinderella Story is ook al gemaakt. Iedereen is dol op dit setje, dat zo uit een romantische film lijkt te stappen. Is dit de start of something new?

Lees ook: Oeps! Peperdure diamant van Taylor Swift haar ring raakt zoek tijdens VMA's

Bron: CNN Entertainment, Delish, De Telegraaf Beeld: Getty Images