5x redenen om weer eens op vakantie te gaan met je moeder

Liefde door Anjali

Vroeger ging je altijd met je ouders op vakantie, en nu met je vrienden of partner, terwijl je moeder nog steeds wacht op wat mooie foto's of een verslag van je trip. Misschien wordt het wel eens tijd dat je ook met haar weer een leuk reisje plant. Hier een aantal redenen om je te overtuigen.

1. Schaamteloze gesprekken

Op reis is er niemand die jullie kan verstaan, dus kun je ongegeneerd gesprekken voeren met elkaar zonder dat iemand hoort waar het over gaat. Het perfecte moment om herinneringen op te halen, te roddelen en geheimen te vertellen.

2. Nieuwe foto's

De foto's die jullie allebei in huis hebben hangen zijn waarschijnlijk al jaren oud. Jullie zijn allebei veranderd, dus waarom maak je geen nieuwe? Leg de hele trip vast met foto's en vergeet vooral niet samen op de foto te staan. Zo kun je in je ware glorie stralen op je moeders' muur.

3. Leren van elkaar

Jij hebt je hele jeugd van alles geleerd van je moeder, dus nu is het tijd om hetzelfde te doen voor haar. Leer haar bijvoorbeeld hoe haar smartphone werkt, wat de nieuwste trends zijn of welke woorden er nu gebruikt worden. Straks heb je weer een hele hippe moeder!

4. Bucketlist

Jullie hebben allebei vast een bucketlist, of in ieder geval dingen die jullie nog nooit gedaan hebben. Wil je moeder misschien ooit nog eens een waterval bezoeken? Of durde ze nooit sushi te eten? Dit is het perfecte moment om nieuwe dingen te proberen, om nieuwe herinneringen te maken.

5. Spreek gevoelens uit

Ondanks dat je het niet altijd laat merken, betekent ze toch wel heel veel voor je. Trakteer haar op een gebakje, ga samen naar de sauna of zeg het simpelweg met woorden. We weten allemaal dat we het te weinig hardop zeggen, maar misschien kun je deze tip toevoegen aan je bucketlist?