Wil je zien: Victoria Beckham zingt dronken karaoke met hubby David (én hint op Spice Girls-reünie)

Celebs door Jennifer

De Spice Girls waren razend populair in de jaren 90, maar zijn tegenwoordig nog steeds regelmatig te zien in de media. Zo hielden de girls in 2019 een aantal reünieconcerten in Londen, waarbij Victoria Beckham helaas wel ontbrak. Dat was even balen voor de fans van posh spice, maar niet getreurd: er komt weer een Spice Girls-reünie en deze keer wél met Victoria! Daar heeft haar collega Mel B eerder op gehint, maar hint zij nu zelf ook op via een geniale TikTok.

Keert Victoria Beckham écht terug voor Spice Girls-reünie?

Vorige maand werden de fans van de populaire jaren 90-popgroep de Spice Girls al flink enthousiast gemaakt. Toen werd namelijk door scary spice Mel B gehint op een nieuwe Spice Girls-reünie. Hartstikke leuk, maar eigenlijk vooral doordat het deze keer wél met Victoria Beckham zou zijn. Destijds zei ze in een interview dat ze "met z'n vijven dingen zouden gaan doen", wat een erg duidelijke hint leek. Maar nu heeft Victoria zelf vermoedelijk de reünie met haar Spice Girls bevestigd in een TikTokvideo.

Op haar eigen TikTok verscheen namelijk een video, waarin ze in een nogal dronken toestand karaoke zingt met haar hubby David Beckham. In het filmpje zingt ze - hoe kan het ook anders - een oud nummer van de Spice Girls. OMG! Alsof dit al niet genoeg is, schrijft ze onder de video vervolgens: "Stem opwarmen in Miami! Meer volgt!" Wát?

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound - Victoria Beckham

Hint op Instagramaccount

Het lijkt ons toch vrij duidelijk, dat er dus daadwerkelijk een nieuwe Spice Girls-reünie met alle vijf de girls komt. Niet alleen deelt Victoria namelijk de video op haar socialmediakanaal. Daarnaast verschijnt haar TikTokfilmpje ook op het officiële Instagramaccount van de Spice Girls. Holy moly! Als de Spice Girls-reünie echt een feit is, zou het de eerste keer sinds elf jaar zijn dat alle vijf de girls bij elkaar komen. We kunnen niet wachten!

Lees ook: OMG! Mel B hint op een Spice Girls-reünie mét Victoria Beckham