Deze sterrenbeelden zijn echte vroege vogels

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Early birds houden van de ochtend en vroeg opstaan en night owls voelen zich toch wat beter in de avond en blijven het liefst zo lang mogelijk op. Of je een vroege vogel bent of juist niet heeft vooral met je karakter en dus je sterrenbeeld te maken. En déze sterrenbeelden kunnen zich echte vroege vogels noemen. Herken jij jezelf hierin?

Maagd

De Maagd houdt van orde en organisatie en dat begint natuurlijk bij een goed (en vroeg) begin van de dag. Reken maar dat dit teken een strakke ochtendroutine heeft, waar ze ook niet snel van af zal wijken. Vooral in de zomer staat dit teken graag vroeg op en dat is hoe ze het meest thrivet. 

Boogschutter

Ook Boogschutters, hoeveel ze ook van de avond houden, zijn echte vroege vogels. Dit komt omdat ze graag geniet van de stilte die de ochtend brengt. Lekker vroeg buiten zitten met een kop thee of koffie is the good life voor de Boogschutter en dat zal ze dus ook altijd blijven doen. Dan kan ze de drukte van de dag een stuk beter aan.

Steenbok

Steenbokken zijn erg ambitieus en starten hun dag daarom ook vroeg. Geen tijd voor uitslapen, want waarom zou je? Als je de dag vroeg begint kun je al zóveel doen! Daarnaast krijgt dit teken tegen de middag ook vaak een dipje, waardoor het alleen maar fijn is als ze al haar taken in de ochtend al heeft gedaan.