Dit zijn de leukste sandalen om te rocken tijdens jouw vakantie

Mode & trends door Maya Luz

Ga jij deze zomer op vakantie? Dan kan een luchtig paar schoenen niet ontbreken in je koffer. Sandalen zijn de perfecte vakantie schoenen, je kan ze vrijwel bij iedere outfit dragen. Ben jij nog op zoek naar jouw vakantie sandalen? Dit zijn onze favorieten.

Lees ook: Let the summer begin met deze prachtige bikini's

Mango Metallic sandalen met bandjes

Sandalen saai? Echt niet! Deze gouden metallic sandalen zijn een echte eye catcher. Deze sandalen van Mango zijn perfect voor iedere dag, maar ook leuk voor onder een jurkje als je uit eten gaat.

Metallic sandalen met bandjes - €49,99

Zadig&Voltaire Slipper van leer

Neutrale tonen zijn in dit jaar, een dierenprint gaat nooit uit de mode. Combineer deze twee trends en je komt uit op dit superleuke paar sandalen dat niet mag ontbreken in jouw koffer deze zomer. De dikke zool geeft je voeten genoeg steun zodat je er goed op kunt lopen. Maar door de afwezigheid van enkelbandjes, kun je deze sandalen snel en makkelijk aan en uittrekken. Dit maakt ze ideaal om te dragen naar het strand.

Zadig&Voltaire Alpha Cecilia slipper van leer - €297

Stradivarius Platte zwarte sandaal met studs

Wil jij jouw vakantie outfit een beetje edge geven? Dan zijn deze zwarte sandalen met studs echt wat voor jou. Deze sandalen van Stradivarius geven jouw voeten steun op alle plekken waar dit nodig is. Deze sandalen zijn te stylen voor een casual dagje sight seeing, maar zijn ook erg leuk voor naar een restaurant of bar in de avond.

Platte zwarte sandaal met studs - €45,99

Jonak Geraldine slingback van leer

Voor wie liever voor een dichte teen gaat, hebben we deze slingback van Jonak. Dit tijdloze design kun je blijven dragen tijdens al jouw vakanties in de nabije toekomst. Het design is makkelijk te stylen en is snel aan en uit te trekken, ideaal voor op vakantie dus.

Jonak Geraldine slingback van leer - €112,-

The Kooles Sandaal van kalfsleer met slangenprint

Eerder hadden we het al over dat dierenprint nooit uit de mode gaat. Dus waarom ga je dan niet voor deze hippe sandalen met slangenprint! Extra tip: Deze sandalen passen ook wel mooi in je outfit voor de aankomende Taylor Swift tour (Reputation era!)

The Kooples Sandaal van kalfsleer met slangenprint - €97,50

Mango Sandalen met stras

De Barbie film komt aankomende maand al uit, een beetje extra roze in je kast is dus altijd welkom! Deze simpele sandaaltjes van Mango geven jouw outfit net even wat extra glamour.

Sandalen met stras - €22,99

Stradivarius Platte sandalen met bandjes

Deze sandalen zijn een en al zomer. Door de neutrale kleuren staan ze leuk onder vrijwel iedere outfit. Dit is de perfecte sandaal om te dragen tijdens een dagje slenteren door mooie stadjes of voor een dagje aan het strand.

Platte sandalen met bandjes - €35,99

Lees ook: Dopamine-dressing: modekleuren van zomer 2023