Peter Gillis koopt penthouse in het buitenland: "straks met mijn schatje genieten"

Media door Rochèll

Dat Peter Gillis graag geld uitgeeft, dat weten we inmiddels wel. De investeerder, bekend van het programma 'Massa is Kassa' heeft inmiddels al heel wat huizen in binnen- en buitenland op zijn naam staan. En nu voegt hij er nog een toe aan het rijtje. Op Instagram deelt Peter een video met zijn volgers. "Nederland ontvlucht voor de oplevering van mijn net gekochte penthouse met zeezicht!", schrijft hij.

Twee dagen geleden deelde Peter al een kiekje op Instagram, waarop te zien was dat hij met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout op het punt stond om het vliegtuig in te stappen. Gewoon een 'paar dagen weg met zijn schatje', als we de caption mochten geloven. Inmiddels blijkt dat de twee niet zomaar een paar dagen weg zijn. Vandaag maakt Peter namelijk bekend dat ze naar het buitenland zijn afgereis voor de oplevering van zijn net gekochte penthouse. "Waar ik straks met mijn schatje kan gaan genieten", aldus Peter Gillis.

Lees ook: Say what? Peter Gillis en kersverse vriendin Wendy praten nú al over trouwen: "Ze zei ja"

Peter Gillis koopt penthouse

Op Instagram deelt Peter een video van zijn riante optrekje. Een behoorlijke woning, met een uitzicht waar je 'u' tegen zegt. Waar het penthouse precies staat, is niet te zien. Na een beetje onderzoek blijkt dat het gaat om een penthouse in Spanje. Wendy deelt namelijk een foto van haarzelf en peter, met daarbij de locatie 'Torrevieja, Alicante'. Spanje, dus.

Benieuwd naar het nieuwe penthouse van Peter Gillis? Dit is 'm: