Deze sterrenbeelden geven meer om de beauty dan om de brains

Relaties door Anne-Fleur

Iedereen kijkt bij een potentiële partner wel naar het uiterlijk, toch? Je moet je natuurlijk wel aangetrokken voelen tot die persoon. Toch kiezen veel mensen uiteindelijk voor een mooi innerlijk in plaats van het per se hebben van een mooi uiterlijk. Maar déze sterrenbeelden zijn toch meer geneigd zich te focussen op de beauty in plaats van de brains.

Het oog wil ook wat, of niet?

Ram

De Ram kan schoonheid heel erg waarderen. Niet alleen op liefdesgebied, maar eigenlijk op élk gebied. Daarnaast houden ze ervan om toch naast een mooie partner te lopen, want like we said: het oog wil ook wat. En dat geldt zeker voor dit sterrenbeeld. Is de fysieke aantrekkingskracht niet present, dan zal de Ram niet snel verliefd worden.

Schorpioen

Als er iemand picky is, dan is het de Schorpioen wel. Het eerste waar dit teken naar kijkt bij een potentiële lover, is of jullie uiterlijken wel bij elkaar passen én of 'ie er tevree mee is. Het innerlijk bespreken dat komt later wel, eerst maar eens een sparkly aantrekkingskracht voelen.

Boogschutter

Ook de Boogschutter focust zich bij iemand liever op het uiterlijk dan op het innerlijk. De reden daarvoor is dat dit teken zich niet graag openstelt naar anderen. En als de één over zijn innerlijk vertelt, dan moet de ander dat natuurlijk ook... Wat de Boogschutter dus liever doet, is eerst maar eens content zijn met het uiterlijk van iemand vóórdat 'ie de diepte in springt.

Weegschaal

Wat de Weegschaal ontzettend belangrijk vindt is hoe verzorgd iemand eruitziet. Bij dit sterrenbeeld gaat het dus niet per se om een aantrekkingskracht die ze voelen, maar meer om hoe iemand voor zichzelf zorgt. Is er bijvoorbeeld een unibrow aanwezig in het spel? Gegarandeerd dat dit teken dat meteen een dealbreaker vindt. Verder stelt de Weegschaal zich ook liever niet kwetsbaar op, dus ook daarom ligt de focus meer op de beauty in plaats van de brains.