David (45) zet zijn eigen dood in scène en verschijnt op begrafenis: "wilde mijn familie een lesje leren"

Media door Rochèll

Een grapje uithalen is leuk. Maar de 45-jarige TikTokker Ragnar le Fou maakte het wel heel bont. De man heeft zijn eigen dood in scène gezet en verscheen vervolgens op zijn eigen begrafenis. Waarom hij dat deed? Om zijn familie een lesje te leren. "Ik voel mij vaak eenzaam en dat doet pijn. Ik word nooit eens ergens uitgenodigd en voel mij niet gewaardeerd. Niemand ziet mij."

Lage opkomst

Afgelopen zondag vond de begrafenis plaats. Familie kwam samen om te rouwen, maar toen de ceremonie eenmaal begon bleek dat rouwen helemaal niet nodig was. Uit het niets stapte David - zijn echte naam - uit een helikopter. Met een cameraploeg achter zich aan loopt hij richting zijn familieleden, die uiteraard in shock zijn. De complete video van de 'grap' volgt nog. De TikTokker is niet per se tevreden met de opkomst bij zijn begrafenis. "Uiteindelijk is maar ongeveer de helft naar mijn uitvaart gekomen. Dat laat zien wie er echt om mij geeft", vertelt hij.

Lees ook: Multimiljonair verbergt rijkdom voor familie en vrienden: "huur een appartement en doe ik alsof ik er woon”

'Rust in vrede'

Om het zo geloofwaardig mogelijk te maken  Zo schreef zijn dochter op sociale media: ‘Rust in vrede papa. Ik zal nooit stoppen met aan je te denken. Waarom is het leven zo oneerlijk? Waarom jij? Je zou nog opa worden, en je had nog heel je leven voor je. Ik hou van je! We houden van je! We zullen je nooit vergeten! Rust in vrede, lieve papa!’.