Dít is jouw verslaving volgens je sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Iedereen heeft wel iets waar 'ie stiekem ongelooflijk gek op is, toch? Een echte verslaving willen we het niet noemen, maar iedereen heeft zo zijn ding dat er wel heel dicht bij in de buurt komt. En guess what? Deze 'verslavingen' kunnen van alles te maken hebben met je karakter en sterrenbeeld. We hebben alle sterrenbeelden én hun addictions voor je op een rij gezet.

Klopt het bij jou?

Ram - Sporten

Als er iets is waar dit teken een hekel aan heeft is het wel niks doen. Tijd is waardevol, dus waarom het dan niet besteden aan een goed doel? Of het nu elke dag een half uurtje hardlopen of vijf uur zwoegen in de sportschool is - dit teken weet er wel raad mee.

Stier - Eten

Stieren zijn echte lekkerbekken en een van hun favoriete hobby's is dan ook zoveel mogelijk lekkere (en nieuwe) dingen eten. Bestellen bij Thuisbezorgd of heerlijk uiteten met de vriendinnen, de Stier is erbij.

Tweelingen - Social media

Dit teken is een erg nieuwsgierig teken en is daarom dan ook helemaal verslaafd aan social media. Of het nu kiekjes zijn van haar vriendinnen of dat haar fave celeb weer wat heeft geplaatst, weet maar zeker dat de Tweelingen dit allang heeft gezien. Ook het zelf posten van bijvoorbeeld TikToks is iets wat dit sterrenbeeld maar al te graag doet.

Kreeft - Series kijken

Ah, de Kreeft en haar bubbel, dat is echte liefde. Dit teken zit het liefst thuis in haar veilige en comfortabele ruimte. En wat hoort daarbij? Een heleboel series kijken, natuurlijk. En nieuwe seizoenen op Netflix heeft ze dan ook vaak binnen één dag al gebingewatched.

Leeuw - Shoppen

Een geld-uitgeef-probleem willen we het nog net niet noemen, maar als er één sterrenbeeld graag shopt, dan is het de Leeuw wel. Kleding, schoenen, make-up of leuke gadgets: dit teken gaat het liefst elke dag nog op stap om nieuwe dingen in huis te halen.

Maagd - Tierlantijntjes bewaren

Noem haar nostalgisch, maar dit teken kan écht geen dingen weggooien. Soms lijkt het een beetje een hoarder-probleem te worden en is een grote schoonmaak af en toe wel nodig, maar dit teken gaat heel goed op het bewaren van dingen. Overal is wel een purpose voor, of niet?

Weegschaal - Liefde

De Weegschaal is verliefd op de liefde en is er - op z'n zachtst gezegd - helemaal verslaafd aan. Dit uit zich in het kijken van wel 38 Hallmark-films per dag en natuurlijk datet dit sterrenbeeld ook graag. What can we say? De Weegschaal is gewoon graag verliefd. Oh, en niet te vergeten: Valentijnsdag is natuurlijk ook haar favoriete dag van het jaar.

Schorpioen - Seks

Waar de Weegschaal zo verslaafd is aan de liefde, is de Schorpioen juist verzot op urenlang liggen seksen (ook al geeft ze dit niet graag toe). Dit teken is van karakter heel intiem en ja, waar kunnen we intimiteit nu beter vinden dan tussen de lakens?

Boogschutter - Reizen

Boogschutters zijn mega avontuurlijke mensen. Ze zitten niet graag stil en zijn daarom ook gek op reizen. Elke nieuwe stad en elk nieuw land heeft zo zijn eigen avontuur en dit teken gaat daar heel goed op. Helemaal verhuizen naar een vreemd land is dan weer niet per se wat de Boogschutter wil, maar alsmaar onderweg zijn juist wel.

Steenbok - Gezond leven

Dit teken is van karakter heel perfectionistisch en is daarom ook een groot fan van gezond leven en diëten. Elk nieuw kuurtje of 30-dagen stappenplan voert de Steenbok maar al te graag uit én ze weet er ook nog eens alles van af.

Waterman - Spelletjes spelen

Als er iets is waar de Waterman niet tegen kan, is het wel verliezen. Je zou denken dat ze daarom juist geen spellen of iets dergelijks zou spelen, maar bij dit teken is het juist het tegenovergestelde. De Waterman is verslaafd aan spelletjes spelen (en dus ook winnen). Handig, want het is ook nog eens iets wat dit sterrenbeeld goed kan.

Vissen - Wijn drinken

Vissen houden heel erg van gezelligheid. En wat past er nu beter bij gezelligheid dan wijn drinken? Het is niet zo dat Vissen per se verslaafd zijn aan de alcohol, maar wel aan elke gelegenheid die wijn met zich mee brengt. Bachelor-night? Wijn. Filmavondje met de partner? Wijn. Met vriendinnen in het park op een zomerse middag? Wijn.