Deze sterrenbeelden kunnen het beste een geheim bewaren

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Geheimen bewaren is voor sommige mensen vrij lastig. Als je iemand een geheim wil vertellen, moet je er dus wel vanuit kunnen gaan dat ze het niet zullen doorvertellen. Sommige sterrenbeelden zijn zo extreem betrouwbaar, dat je ze alles kunt vertellen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze het doorvertellen. Dit zijn de sterrenbeelden die het beste een geheim kunnen bewaren.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen echt niet liegen

Vissen

Vissen hechten enorm veel waarde aan hun vriendschappen. Ze zullen dus ook nooit nadenken over jouw geheim doorvertellen, ze zouden niet durven. Vissen zijn ook ontzettend empathisch en gevoelig, daardoor zijn ze altijd fijne gesprekspartner voor wanneer je even je hart wil luchten. Bij een Vissen voelt het ook altijd makkelijk om je open te stellen. Vissen begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbaar en loyaal te zijn. Hierdoor zullen ze meer moeite doen om jouw geheim te bewaren. Daarnaast vinden ze het belangrijk om goed te zijn in geheimen bewaren, omdat ze ook willen dat anderen ditzelfde voor hen zouden doen.

Steenbok

Steenbokken zijn zakelijke types, en dit maakt ze erg betrouwbaar. Ze hechten veel waarde aan vertrouwen en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn Steenbokken erg gedisciplineerd, waardoor ze zichzelf opstellen als een soort kluis als het om geheimen bewaren gaat. Ze zullen niet breken, ook al smeekt iemand ze om ze het geheim te vertellen. Verder zijn Steenbokken goede luisteraars. Ze luisteren oprecht en voelen geen drang om jouw geheimen met de wereld te delen. Ze nemen hun vriendschappen erg serieus en ze begrijpen wat de consequenties zijn voor het schenden van vertrouwen. Daarnaast zijn ze Aardetekens, dit maakt ze erg pragmatisch. Dit geeft je nog een reden voor waarom je het liefst je geheimen zou willen delen met een Steenbok.

Weegschaal

Het derde sterrenbeeld dat erg goed is in geheimen bewaren is Weegschaal. Dit sterrenbeeld staat symbool voor balans. In hun dagelijks leven houdt dit ook veel van balans. Ze bewaren de balans door vrede te bewaren en neutraal te blijven. Ze zijn de Zwitserland onder de sterrenbeelden. Ook snappen Weegschalen hoe belangrijk privacy is, dus je kan ze altijd een geheim toevertrouwen. Weegschalen vinden het ook belangrijk om een goede reputatie te hebben. Ze willen gezien worden als betrouwbaar. Ze doen er alles aan om hun reputatie hoog te houden en vermijden situaties die hun reputatie in gevaar brengt. Ook vinden Weegschalen harmonie belangrijk. Ze willen de dynamieken in hun vriendschappen houden zoals ze zijn, en weten dat het vertrouwen verbreken dit zal veranderen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match