TikTok-hack voor de zomer: van een chocoladereep een chocoladefondue to go maken

Eten door Rochèll

De temperaturen lopen op, dus we zijn veel vaker in de buitenlucht te vinden. Om gezellig met vriendinnen te picknicken in het park, bijvoorbeeld. Iedereen neemt drankjes en snacks mee. Heb jij geen inspiratie? Nou, nu wel. Op TikTok gaat namelijk een zomerse lifehack rond: zo maak je van een chocoladereep een chocoladefondue to go!

Lees ook: Dit zijn de leukste plekken voor een zomerse picknick

Chocoladefondue maken

Een complete fondueset meenemen is misschien wat overmoedig voor een kleine picknick in het park. Gelukkig kan het een stuk makkelijker. Deze TikTok-hack voor de zomer is super makkelijk: dat we hier niet eerder aan hebben gedacht? Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je favoriete fruitsoorten - aardbei blijft onze favoriet - en een chocoladereep.

Zodra je in het park bent, maak je de verpakking van de chocoladereep voorzichtig helemaal open. Laat de chocoladereep vervolgens even lekker smelten door de zon, en voordat je het weet is je chocoladefondue klaar voor gebruik. Dippen maar!

@foodbyrosaisabel I can't stop doing this summer hack 🍓🍫 #strawberry #chocolate #summerhacks #picnic #sun #fyp #foryoupage #viral ♬ original sound - Enzo