LLDL-kijkers gaan los op 'Disneyprinsesje' Laura: "Is ze vroeger in een ketel troetelbeertjes gevallen?"

Media door Jennifer

Lang Leve de Liefde zorgt eigenlijk gegarandeerd wel voor een lach op je gezicht. Al kan de lach soms ook gepaard gaan met irritaties. Zo zagen de LLDL-kijkers gisteravond het duo Laura en Niels, waarbij iedereen vooral los ging op kandidaat Laura. Zij blijkt wel wat weg te hebben van een zoet Disneyprinsesje, inclusief de lieve (zang)stem. Zien we hier een actrice in spé?

Laura en Niels in Lang Leve de Liefde 2023

In de Lang Leve de Liefde-aflevering van woensdag maken we kennis met de 19-jarige Laura en 26-jarige Niels. Op social media worden de twee al snel omgedoopt tot Disneykoppel en dat lijkt geen slechte vergelijking. Laura heeft inderdaad veel weg van een Disneyprinses, inclusief lieve (zang)stem. En daartegenover hebben we de romantische prins Niels, die wel houdt van muziek maken op de piano en gedichten schrijven. Nou, klinkt als een perfect koppel!

Nieuw songfestivalduo?

Natuurlijk gooit Niels meteen zijn muzikale charmes in de strijd. Op een ochtend maakt hij Laura wakker met mooie pianoklanken, wat haar meteen enthousiast maakt. Ze wandelt de kamer binnen alsof ze haar sprookjesprins ziet zitten. Je ziet gewoon de roze wolken om haar heen dwarrelen. Wanneer Niels haar om verzoekjes vraagt, zegt Laura meteen "speel wat goed voelt". Vervolgens komt hij met een liedje, die ze naar eigen zeggen zag aankomen. "Say Something... ja, daar dacht ik ook aan." Na wat gepingel besluit Laura erbij te gaan zitten en zingt ze op een gegeven moment zelf een liedje onder begeleiding van Niels. De kijkers zijn wel onder de indruk en noemen Laura en Niels zelfs een optie voor het songfestival:

Adembenemende uitstraling

Na wat leuke momenten in het huis, wordt het later in de hottub pas écht persoonlijk tussen Laura en Niels. Zo begint Niels op een gegeven moment over hoe leuk ze het hebben en dat ze daarom eigenlijk wel zeker gaan verlengen. Wel mist hij nog een bepaalde klik. Dit brengt ze op het idee om elkaar even tien seconden lang alleen maar aan te kijken. Het doet zeker iets met Niels en hij voelde zijn hart wel sneller gaan, maar: "Toen kwam ik er ook achter dat ik vergat om adem te halen." O, ha! Hij maakt daarna nog een luchtige opmerking "dat ze in ieder geval een adembenemende uitstraling heeft".

Helaas ebt de positiviteit over vooral Laura op een gegeven moment weg. Langzaamaan irriteren de Lang Leve de Liefde-kijkers zich toch wel een beetje aan de iets te vrolijke, zingende Laura.

Laura: echt of een actrice?

Het komt daardoor soms niet helemaal echt over, dat realiseert ook Niels zich na de hottub. "Soms heb ik het idee dat ik niet tegen jou praat, maar tegen een actrice," zegt hij voorzichtig. Het laat Laura wel schrikken, al weten we natuurlijk niet of dit écht of gespeeld is. Niels legt ondertussen verder uit: "Af en toe articuleer je opeens heel goed en praat je heel duidelijk." Overigens zegt hij haar dit, omdat hij wel hoopt dat ze gewoon zichzelf is. Of meer zichzelf gaat zijn. Al zegt Laura (natuurlijk) gewoon zichzelf te zijn. De meeste LLDL-kijkers daarentegen geloven het nog niet helemaal:

Al proberen sommige kijkers het nog voor haar op te nemen:

Totale mismatch

Desondanks lijkt Niels wel te vallen voor de schattige, vrolijke Laura. Zo komt het 's avonds in bed over, alsof hij eigenlijk graag met haar wil knuffelen. Op een gegeven moment zegt hij hoe koud hij het heeft, maar dat verbaasd Laura nogal. "Je hebt het toch niet koud?" Vervolgens wuift ze het weg en zingt ze hem nog een kleine lullaby toe: "Slaap lekker, slaap lekker..."

Grote kans dat dit voor hem (of allebei) de druppel was, want ze hebben de date na 24 uur niet verlengd. Volgens Laura is Niels niet stoer genoeg, daardoor had ze geen behoefte aan knuffelen en aanraken. Niels wil juist een iets wilder type en ook meer natuurlijk persoon, dus niet zo'n 'actrice' als Laura. Een totale mismatch dus.

Lees ook: Lang Leve De Liefde-Ivo snoeihard naar date: "je uiterlijk staat me niet aan"