Dit zijn de beste telefoonhoesjes om jouw geliefde telefoon mee te beschermen

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

Onze telefoons zijn ons ontzettend dierbaar. Ze laten vallen en ze beschadigen is voor veel mensen dan ook echt een nachtmerrie. Een telefoonhoesje is daarom een must have! Dit zijn de beste telefoonhoesjes om jouw geliefde telefoon mee te beschermen.

Lees ook: Zo kies je een zonnebril bij de vorm van jouw gezicht

Gear4 Crystal hoesje

Hou jij van een simpel maar alsnog opvallend hoesje? Dan is dit hoesje van Gear4 wellicht wat voor jou. Dit doorzichtige hoesje is te verkrijgen in verschillende kleurtjes, dus er is er altijd eentje te vinden die aansluit op jouw telefoon. Dit hoesje is schokbestendig en kan goed tegen vallen. Maar ondanks deze goede bescherming, is het telefoonhoesje vrij slank!

Gear4 Crystal Palace Neon Case Shockproof Hoesje iPhone 11 Pro - Roze - €24,95

Telefoonhoesje met parelkoord

Wil jij van jouw telefoon een onderdeel van je outfit maken? Ga dan voor dit stijlvolle hoesje met parelkoord. Door het parelkoord wordt jouw telefoon een ware accessoire. Je kunt het koord ook van het hoesje afhalen als je graag een keer zonder het koord de deur uit wil.

Parel telefoon koord short size - iPhone 14 cover - telefoonkoord voor pols - parels - phone cord pearls short size - €24,99

Selencia beschermende backcover

Als je op zoek bent naar een hoesje dat goede bescherming biedt en er leuk uitziet, dan zit je bij Selencia goed! De randen van dit hoesje zijn gemaakt van een schokabsorberend materiaal dat ervoor zorgt dat jouw telefoon niet beschadigd wanneer je deze laat vallen. Past dit design niet helemaal bij je? Dan heb je nog de keuze uit een hoop andere mooie designs! Er is voor ieder wat wils, en dat voor een klein prijsje.

Selencia Zarya Fashion Extra Beschermende Backcover iPhone 13 Mini hoesje - Gold Botanic - €9,99

Case Company Kim Kardashian hoesje

Wie kan nou ooit deze iconische meme van Kim Kardashian vergeten? Voor wie het leuk vindt om een hoesje te hebben dat beschermt en een beetje humor heeft, is dit het perfecte hoesje. Dit hoesje van Case Company heeft een koord waardoor jij jouw telefoon ook handsfree kunt dragen. Daarnaast heeft dit hoesje een dikkere rand die jouw scherm beschermt wanneer jouw telefoon valt. Nu hoef jij nooit meer bang te zijn voor scheuren in je scherm.

Case Company® - iPhone 13 mini hoesje met Koord - Ugly Cry Call - Telefoonhoesje met Zwart Koord - Extra Bescherming aan alle Kanten en Over de Schermrand - €24,90

HappyCase Marmer hoesje

Voor de style iconen onder ons die graag meerdere hoesjes hebben om tussen te kunnen wisselen, is er HappyCase. Deze flexibele hoesjes zijn makkelijk te verwijderen en te plaatsen. Ze zijn modieus en beschermen je telefoon goed tegen schokken en vallen. HappyCase heeft veel verschillende designs om uit te kiezen, bijvoorbeeld bloemen, hartjes of zelfs flamingo's. Hiermee geef jij jouw telefoon een persoonlijke look.

HappyCase iPhone 12 / 12 Pro Hoesje Flexibel TPU Aqua Marmer Print - €11,95

Lees ook: Hoe vaak moet je je spijkerbroek eigenlijk wassen?