Plottwist: Sylvia Geersen neemt favoriet niet mee naar finale in De Bachelorette

Media door Elsemieke

Het einde van De Bachelorette nadert en dan weten wij eindelijk met wie Sylvia Geersen naar huis gaat. De finale staat nu op Videoland en daarin zien we het model een bijzondere keuze maken. Ze stuurt namelijk de man waar ze al afleveringen lang de kriebels van krijgt naar huis.

Sylvia Geersen neemt deze mannen mee naar finale

Er zijn maar weinig programma's waar wij zó blij van worden, als van De Bachelorette. We zagen een paar maanden geleden allemaal hoe Thomas Van der Vlugt een relatie met Merel kreeg én die weer verbrak, dus we zijn wel weer toe aan een nieuw portie liefde. Sylvia Geersen is in De Bachelorette al bijna bij het eindstation. Welke van de drie mannen mogen mee op de 24-uursdate? 

Tjeerd, Joris en Samé kunnen nog een gooi doen naar het hart van het knappe model. Joris en Tjeerd zijn duidelijk al een paar afleveringen lang de twee favorieten. In de eerste aflevering krijgt Joris al de witte roos omdat hij het meeste indruk op Sylvia maakt op de rode loper. En met Tjeerd heeft veel een-op-een-dates en ondertussen ook een goede band en diepe gesprekken. De charmante Samé is later aan de groep toegevoegd waardoor hij nog geen date alleen met Sylvia heeft gehad. 

Bizar: Sylvia Geersen van De Bachelorette is officieel nog getrouwd met ex-man

Huisje-boompje-beestje

Het lijkt er dus op dat Sylvia voor Joris en Tjeerd gaat kiezen om mee te nemen naar de finale en 24-uurs dates, maar tijdens de laatste rozenceremonie doet ze iets geks. Ze stuurt niet Samé, maar haar favoriet Tjeerd naar huis. "Ik vind het zo moeilijk, want je hebt echt een speciaal plekje in mijn hart. Maar ik moet keuzes maken." Sylvia denkt dat Tjeerd nog in een andere levensfase zit en dat ze daarom niet bij elkaar passen. "Ik ben 37 jaar en jij bent nog feestjes aan het geven en je vrienden zijn ook wat jonger nog." Zij is klaar voor huisje-boompje-beestje, maar denkt niet dat Tjeerd hier al aan toe is. Sylvia wil Tjeerd niet kwetsen. "Ik ben wel echt een beetje van je gaan houden en vind het echt moeilijk, maar ik moet je laten gaan."

Nu Tjeerd weg is, zijn Joris en Samé nog over. Zij hebben volgende week een 24-uursdate waarbij ze nog eenmaal indruk kunnen maken op Sylvia Geersen.