Gigolo bij 'Jinek' ziet zichzelf als een hulpverlener: "met orgasmegarantie"

Media door Elsemieke

Bij het tijdschrift van Linda de Mol gooien ze het op een bijzondere boeg. De redactie heeft besloten betaalde seks te verloten onder haar lezeressen. Jawel: van een gigolo. En om die reden mocht gisteravond de gigolo zelf aanschuiven bij de talkshow van Eva Jinek. Zijn komst zorgt voor flink wat opschudding op Twitter.

Gigolo van LINDA. te gast bij 'Jinek': ‘met orgasmegarantie’

LINDA.’s hoofdredacteur Karin Swerink en high-class gigolo James waren te gast in ‘Jinek’ om het te hebben over de orgasmekloof. Want het is een feit: vrouwen krijgen minder vaak hoogtepunten in heteroseksuele relaties dan mannen. LINDA. zocht uit dat 90 tot 95 procent van de mannen bijna altijd een orgasme door penetratie krijgt, terwijl dat voor slechts 25 tot 30 procent van de vrouwen geldt. Dat verschil is bizar, toch? Maar dáár weet de gigolo van LINDA. wel raad mee. Hij geeft namelijk heuse 'orgasmegarantie' als hij met je op date gaat. Moet je er natuurlijk wél een flinke duit in de buidel voor over hebben, tenzij je de date van het blad LINDA. wint. 

Matchmaker of pooier?

“Erover praten, taboes doorbreken en educatie”, vat Eva Jinek het verhaal over de orgasmekloof samen. De high class gigolo James - die ook over zijn erotische avonturen schrijft - vindt het zelf super leuk om 'verloot' te worden. Hij ziet zichzelf als een echte hulpverlener, maar daar zijn de kijkers op Twitter het niet helemaal mee eens. De dubbele standaarden van de LINDA.-redactie wekt stof op bij de kijkers. “Als je een groep prostituees aanstuurt dan ben je een pooier. Als je een groep gigolo's aanstuurt ben je een 'matchmaker", zo luidt één van de reacties. 

Wil je de uitzending op je gemakje terugkijken? Dat kan hier