Woedende Echte Meisjes Janice en Michella botsen: "ze kwamen provoceren"

Media door Elsemieke

In de vijfde aflevering van de realityshow Echte Meisjes in De Jungle krijgen Janice Blok (31) en Michella Kox (43) het met elkaar aan de stok. Van knallende ruzies tot een plottwist die de jungle van Laos op zijn grondvesten doet trillen: pak de popcorn er maar weer bij!

Woedende Echte Meisjes in de Jungle Janice en Michella botsen

De meisjes zijn aangekomen in het zuiden van Laos, waar Diva het heel goed kan vinden met Jill en Fabiola, ook al zitten zij niet in haar team. Die vriendschap moet volgens Diva wel ergens goed voor zijn. Omdat haar team de opdracht heeft verloren, zit ze in het basic kamp. Diva besluit om poolshoogte te nemen in het kamp van Janice. Michella gaat met haar mee, maar daar is Janice het niet mee eens. Als ze Michella en Diva daar vriendelijk op wijst, zijn de meiden niet van plan weg te gaan. "Natuurlijk kwamen ze geen eten halen, ze kwamen om te provoceren." Janice voelt zich verraden door haar team als Fabiola het voor Michella en Diva opneemt.

Mensendrol zorgt voor walging in Echte Meisjes In De Jungle: "walgelijk!"

"Tot nooit meer ziens"

De dag erna mag team rood een karaokefeestje vieren. Ondertussen plunderen Kelly en Diva hun voedselvoorraad. Bij Team Rood wordt er tijdens de eliminatie gestemd op Annebel. Zelfs Janice elimineert Annebel, die daar niet blij mee is. “Van Janice had ik het niet verwacht.. Ik was wel een beetje verdrietig.” In het andere team wordt Michella weggestuurd. Zelf zit zij daar niet zo mee. “Ik heb niks met Laos en Laos heeft niks met mij. Tot ziens, mij zie je nooit meer terug.”

Dan komt er een plottwist: Annebel en Michella gaan namelijk niet naar huis.. zij wisselen van team! En dus komt Michella nu in het team met haar rivaal Janice. Hoe dat afloopt zien we volgende week pas in een nieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.