Dit zijn de populairste adventskalenders van dit jaar

Cadeaus & hebbedingetjes door Juliët

Adventskalenders zijn er ieder jaar weer in alle soorten en maten. Heel leuk die 24 vakjes waarvan er iedere dag één mag worden geopend, maar stiekem willen we ze toch eigenlijk allemaal tegelijk openen. Kun jij niet wachten? Dat komt goed uit, want de nieuwste kalenders liggen in de winkel.

1. Rituals (€69,95 - €149,95)

Rituals heeft dit jaar weer nieuwe adventskalenders. Naast de 2D en 3D kalender is er nu zelfs een derde variant, namelijk de premium kalender. Deze kun je alleen online kopen. 24 luxe cadeautjes om jezelf heerlijk mee te verwennen. Daarnaast zien de kalenders er ook nog eens prachtig uit. De lampjes geven een extra touch en daardoor staat hij ook nog eens stijvol in je interieur.

 

2. Bijenkorf (€149,95)

Ook de Bijenkorf heeft weer een spiksplinternieuwe adventskalender in de aanbieding. Verwen jij jezelf of iemand anders met deze beauty kalender? 26 beautyproducten met een waarde van maar liefst 500 euro. Denk aan Charlotte Tilburry, NARS en Paula’s Choice. Bekende beautymerken die we altijd al eens hebben willen testen.

3. My muesli (€54,90 - €169,90)

Het merk My Muesli is helemaal hot and happening nu. Het merk heeft nu een eigen adventskalender en die wil je hebben. Er is niet één variant. Nee, het merk heeft zes verschillende adventskalenders gelanceerd. Te gek, toch? Muesli, chocolade, accessoires en nog veel meer. Wij begrijpen het als je nu toch wel nieuwsgierig wordt.

 

4. Bodyshop (€55 - €130)

Nee, we gaan geen zoetigheden snacken. We gaan ze gebruiken als verzorgingsproduct. De Bodyshop heeft alle zoete, feestelijke producten verspreid over drie verschillende kalenders. Je kunt zelf bepalen hoe duur je het maakt. Dat is natuurlijk ook fijn voor je portemonnee. De cadeautjes zijn geschikt voor in bad en op je lichaam, maar er zitten ook beauty producten in voor tijdens de feestdagen. Vanaf 55 euro heb je er al eentje.

 

5. Essie (€54,95)

Bij verzorgde handen horen natuurlijk ook nette nagels, en die kun je perfect creëren met de producten van Essie. Vind jij het ook altijd lastig kiezen welk kleurtje je op moet doen? Dan kan deze adventskalender jou helpen. Een verrassende kalender met bijpassende kleurtjes nagellak voor de feestdagen. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor je beste vriendin of moeder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door essie (@essie)

6. Benefit (€70)

Hou je erg van luxe? Dan zit je goed bij Benefit. In deze adventskalender zitten de 12 bestsellers en favorieten van Benefit. Er zitten veel mini’s in de kalender en daardoor kun je kennis maken met het merk. De welbekende blush en highlighter, of die ene fijne mascara. Open bijvoorbeeld eens in de zoveel dagen een vakje of begin op 12 december. It’s your choice!

7. Paul Valentine (€159,90)

We hebben al veel beauty kalenders benoemd, maar laten we de sieraden ook niet vergeten. Sieraden maken je outfit compleet. Paul Valentine is ook dit jaar weer van de partij met de nieuwe adventskalender. In de kalender zitten 11 sieraden en daarnaast ook nog beauty, hair en skin favorites. De sieraden kun je zowel in goud, zilver als rosé krijgen. Welke kleur is jouw favoriet?

 

8. MAC (€199,95)

Beautyliefhebbers opgelet: ren naar de winkel, want de adventskalender van MAC is weer te koop. Ieder jaar behoort de kalender weer tot een van de meest populaire adventskalenders. Ook dit jaar hebben ze weer een unieke variant. Feesterlijker dan ooit. Een chique rond pakje met een donkerrode kleur en gouden accenten. 24 vakjes met prachtige make-up producten. Je moet er aardig wat geld voor neerleggen, maar dan heb je ook wat.