Er komt een derde seizoen van Prince Charming (en je kunt je nog opgeven)

Media door Elsemieke

Het lijkt wel gisteren dat we zagen hoe Marvin en Ferdi voor elkaar vielen tijdens het programma Prince Charming. Helaas was er voor de prins in het tweede seizoen minder geluk. De makers van de datingshow maken zich alweer op voor een nieuw seizoen, want Prince Charming seizoen 3 komt eraan! 

prince charming seizoen 3

Wat gebeurt er met de rozen na de rozenceremonie in De Bachelor?

Prince Charming seizoen 3 komt eraan (en je kunt je nog opgeven)

Heel leuk nieuws voor Prince Charming-fans: er komt een derde seizoen! Wie de prins wordt of welke kandidaten meedoen is nog onbekend, want zij moeten zich eerst nog opgeven, zo laat Videoland weten: “JAAA Prince Charming komt terug! Ben jij de nieuwe prince óf wil je juist zijn hart veroveren? Meld je dan nu aan!” Wie zich wil aanmelden als prins of kandidaat kan dat vanaf vandaag doen via deze link. 

Jakop uit Prince Charming heeft een nieuwe vriend

We weten allemaal dat het helaas niet goed afliep tussen Jakop en Chris in Prince Charming seizoen 2. De twee hebben even gedate, maar helaas bleek Jakop niet verliefd op Chris. Inmiddels is hij wel weer aan het daten geslagen met ene Bas. Tijdens de première van The Lost City spotte Shownieuws Jakop met zijn nieuwe vlam. “We zijn al een tijdje aan het daten", aldus Jakop. "We zijn elkaar spontaan tegengekomen op het fietspad bij Centraal Station. En al geloof ik niet in toeval, het had zo moeten zijn denk ik." Van een officiële relatie is er nog geen sprake, aangezien de twee het naar eigen zeggen rustig aandoen. “We zijn het een beetje aan het uitzoeken, we doen het rustig aan.

Foto: Videoland

Lees ook: Zien: dit is de nieuwe vriend van Temptation-Jaydi Dubois