De leukste plussize merken voor curvy queens 

Fashion door Sarah

Ben jij een curvy queen en wil jij leuke kledingitems die mooi vallen over jouw rondingen? Dan is dit jouw shoppingguide. Wij hebben de leukste merken voor je verzameld die glorieuze curvy lijnen hebben, zodat jij ruim de keuze hebt om de leukste kledingitems uit te kiezen. 

GettyImages vrouw mode curvy

Lees ook: Het bewijs dat je als plus-sizer ook mee kunt doen aan de modetrends

1. H&M+

De grootste Zweedse modeketen heeft natuurlijk ook een plussize collectie: H&M+. De lijn is uitgerust met alle trends van de seizoenen. Zowel online als in de winkels is H&M+ te vinden.

2. ASOS Curve

ASOS heeft diverse kledinglijnen, waaronder ook een plussize lijn, genaamd ASOS Curve. Hier vind je de meest toffe kledingstukken die helemaal trending zijn, waarmee je modieuze outfits kan creëren.

3. Violeta By Mango

Mango heeft prachtige klassieke en trendy items in een maatje meer, verzameld onder de naam Violeta By Mango. Hiermee steel jij gegarandeerd de show!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violeta by MANGO (@violetabymango) on

4. Zalando Curvy

Zalando heeft een trendy lijn waar jij prima terecht kunt als curvy girl. Online shoppen en browsen was nog nooit zo makkelijk door de overzichtelijke plussize collectie vol leuke items.

5. Only Carmakova

Naast een petite lijn heeft Only ook een trendy curvy lijn Carmakova waar je de hipste kledingitems kan vinden. Van broeken tot aan jurkjes: hier vind je alles wat je nodig hebt om je garderobe mee aan te vullen.

6. VanTilburg

Bij de webshop van de grootste modewinkel van Nederland kan jij met zekerheid mooie items vinden. Met een groot aanbod aan plussize kleding kan je haast niet niets leuks tegenkomen.

7. Peter Hahn

Met een ‘grote maten’ lijn kan je uit tal van mooie kledingsstukken kiezen. Denk hierbij aan mooie blouses en tunieken met printjes, variërend van casual tot aan zakelijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asos Curve (@asos_loves_curve) on

8. Top Vintage

Wist je dat je ook een vintage plussize lijn hebt? Bij Topvintage kan jij duurzaam een tof tweedehands item scoren in een groter maatje. En nog eens goed voor de portemonnee ook!

Shop hier de leukste vintage plussize kleding: 

 

 

Lees ook: Dit is hoeveel geld aan ongedragen kleding de gemiddelde vrouw in haar kast heeft hangen

Beeld: GettyImages