De fijnste online adresjes om kleding voor kinderen te shoppen (+ KORTING!)

Kinderen door Redactie Ze.nl

We zitten thuis. Tot in den treuren probeer je je werk te verzetten en de kinderen tegelijk bezig te houden. Eerlijk is eerlijk: je houdt amper tijd over voor andere dingen. Laat staan kleding kopen voor je kinderen die dagelijks wel een maat lijken te groeien. De oplossing? Bestel de kleding voor je kinderen gewoon online! Hieronder onze vier favoriete adresjes, zodat jij de deur niet meer uit hoeft.

1. Kleertjes.com (+ direct 15% KORTING!)

Kleertjes.com is de grootste webshop met het meest uitgebreide aanbod van kleding en schoenen voor kinderen en baby’s. Hier shop je de leukste kleding voor alle leeftijden. Als je vandaag voor 22.30 bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis. Bovendien pak je nu direct 15% korting in de webshop, dus waar wacht je nog op!

Levi's T-shirt - € 15,95

Name It Boxpak - € 19,95

Adidas Originals - € 39,95

 

2. H&M Kids (Mid Season Sale!)

De modeketen H&M is ons allen bekend. Ook hier hebben ze een uitgebreide kinderafdeling met prima prijzen. Shop je een lief rompertje voor je baby of een stoere sweater voor je tiener? Het kan allemaal in de webshop van H&M. Ook hier pak je direct 15% korting op een item naar keuze. Bovendien geldt momenteel standaard gratis levering om iedereen die thuis zit vanwege Corona tegemoet te komen.

 

Mouwloos boxpakje - € 5,99

Geribde top - € 7,99

Biker joggers - € 17,99

 

3. Mango Kids (Mid Season Sale!)

Ook bij Mango shop je de leukste kleding voor kinderen. De Spaanse modeketen is al volop bezig met het voorjaar, dus je scoort nu de leukste jurkjes en zomerartikelen voor je kinderen. Toch hebben ze nog volop voorraad voor de winter die nu in de Mid Season Sale tot 50% korting te shoppen is! Hieronder alvast wat pareltjes in de aanbieding. 

Jurk met bloemetjes - € 15,99

Veterlaarzen - € 35,99

Sweater - € 12,99