Oh dear! Meghan en Harry hadden een ongemakkelijk momentje

Celebs door Laura

Wanneer het meest geliefde koppel van de wereld on tour gaat, kun je rekenen op heel veel 'oehs' en 'ahs'. Maar tijdens het recent tripje van Meghan en Harry was 'ai' meer het geluid dat rondgalmde.

meghan harry

Lees ook: Voor altijd: Roxeanne Hazes laat tatoeage van zoonlief zetten

Tenenkrommend

De hertog en hertogin van Sussex zijn momenteel op stap in 'hun' graafschap. Woensdag waren ze in Brighton, waar ze handjes schudden met kinderen (Harry deed zelfs de 'box'!). Alles ging helemaal volgens het perfecte plaatje, maar waar de tenen van krommen is het volgende filmpje van royalty-verslaggever Rebecca English:

Aandacht vragen?

Meghan legt tot drie keer toe haar hand op de rug van Harry, alsof ze wil zeggen: "hallo, even aandacht voor mij!", maar Harry die fistbumpt lekker door met de kiddo's. Of wie weet is het een gebaar voor "we moeten afronden"... Anyway. Ze geeft het uiteindelijk op en kletst ietwat awkward door met de kinderen. Hier zullen ze het thuis vast nog even over hebben...

Veel mensen vinden het een heel ongemakkelijk moment en een enkele noemt Meghan zelfs "veeleisend". Anderen bewonderen vooral hoe speels Harry met de kinderen omgaat.

 

Wat vind jij? Ongemakkelijk of overdreven gedoe?

 

Lees ook: Kate Hudson is bevallen en geeft dochter heel bijzondere naam

Beeld: Brunopress