Dit bekende gezicht deed nét niet mee met First Dates

Celebs door Redactie Ze.nl

Elke week weer zitten we aan de buis gekluisterd om ons te verlekkeren aan drie kwartier lang ongemak in het BNNVARA-programma First Dates. Ook de gastheer Sergio is inmiddels geen vreemde meer voor elke vaste kijker. Toch had het weinig gescheeld of iemand anders was de gastheer geworden. En wij weten wie!

Bekend gezicht

Niemand minder dan Martien Meiland, die ooit meedeed in een legendarische aflevering van Ik Vertrek, had de zender laten weten de rol van gastheer wel te zien zitten. En hoe leuk was dát geweest! Dit vertelt de flamboyante meubelverkoper zelf aan het tijdschrift Party. "Er was daar al iemand voor gevonden. Er is mij toen nog wel gevraagd om mee te doen. Dat doe ik dan weer niet, heb ik daarop aan de programmamakers laten weten," zo vertelt hij. Eeuwig zonde, zo vinden wij!


Martien in zijn winkel

Ik Vertrek

Martien is sinds zijn optreden in Ik Vertrek niet snel vergeten door de kijker. Sindsdien is hij al bij Paul de Leeuw op de bank verschenen, is hij in de Insta-filmpjes van Fred van Leer gespot en zijn zijn 'vrijdagmiddag-filmpjes' die hij elke vrijdag op Facebook post een ware hit. In deze filmpjes laat hij de collectie zien die hij op dat moment in zijn meubelzaak in Noordwijk heeft staan. Martien is in ieder geval een begrip bij ons op de redactie. 

Lees ook: Hihihihi! Giechelende Jaap uit First Dates werkt Twitter op de zenuwen