Hou op: Miljoenenjacht-verliezer Arrold opnieuw naar de rechter

Media door Redactie Ze.nl

Als er iemand de geschiedenisboeken in kan als slechtste verliezer allertijden is het wel de Brabantse banketbakker Arrold van den Hurk. In 2013 deed hij mee aan Miljoenenjacht, maar hij drukte veel te vroeg op de rode knop, waardoor hij miljoenen misliep. Zijn eigen fout, oordeelde de rechter. Maar Arrold laat het er niet bij zitten en gaat opnieuw in hoger beroep. 

Wie herinnert zich de aflevering niet? Hierin was te zien dat Arrold veel te vroeg akkoord ging met de bank door op de rode knop te drukken. "Per ongeluk", zei hij, want hij wilde eigenlijk doorspelen. Presentatrice Linda de Mol leek het in eerste instantie goed te vinden, maar de notaris oordeelde anders: gedrukt is gedrukt. Alsnog ging Arrold met een lekker bedrag naar huis (125.000 euro, thank you very much), maar wel een stuk minder dan wat er uiteindelijk in zijn koffer zat: maar liefst vijf miljoen euro. 

Naar eigen zeggen had hij uit zenuwen op de knop gedrukt, maar de rechter oordeelde dat dit bij het spel hoorde. Daarna sleepte Arrold ook nog eens Endemol voor de rechter, waarbij Linda de Mol als getuige op moest treden. Ook die rechtszaak verloor hij. Maar opgeven? Ho maar, want samen met zijn advocaat Peter Plasman gaat hij weer naar de rechter om zijn gelijk te halen. Of hij kans heeft? Het hof liet eerder weten dat de beslissing van de rechtbank 'dat de rode knop zonder meer het einde van het spel is', niet juist is, en daarom wil Arrold alsnog een bodemprocedure. En de award voor meest sneue verliezer gaat naar... 

Lees ook: Lauren Verster krijgt intieme massage in 'Lauren! Bevalt' en Twitter reageert geshockeerd