Temptation Island update: De derde verleidster is bekend

Media door Roos

Met de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Temptation Island 2018 nog vers in ons geheugen gegrift, hebben we alweer een nieuw juicy detail voor je! Na verleidsters Yana en Billy is de derde verleidster inmiddels bekend gemaakt, namelijk de 22-jarige Laetitia. Hold your horses heren, want deze Vlaamse schone deinst nergens voor terug. 

 

I think I should start wearing more colorful clothes 🤔

A post shared by 🌸Laetitia N.🌸 (@itriciaa) on

Vlaamse Laetitia uit Zaventem

Menig Temptation fan staat te popelen om de nieuwste deelnemers van het programma te bewonderen, dus laten we je niet langer in spanning houden. De derde verleidster werd vandaag bekend gemaakt en is niemand minder dan Laetitia uit Zaventem. Naar eigen zeggen hebben de mannen in de villa het zwaar te verduren gehad. Of ze ook iemand succesvol heeft verleid is nog niet duidelijk. 

 

Tryna act cute and shit 🙄

A post shared by 🌸Laetitia N.🌸 (@itriciaa) on

“Tetten zijn tetten”

De Vlaamse schone met Kameroense roots was gisteren te gast bij het Vlaamse programma Gert Last Year. Onderwerp van gesprek zijn vooral haar borsten. "Ik denk dat het mannen niet uitmaakt of ze echt zijn, tetten zijn tetten.” Aan haar ouders hoeft ze haar taalgebruik in ieder geval niet te verantwoorden, want haar moeder spreekt alleen Frans. “Ze gaat kijken, maar verstaat er niets van, want ze is Franstalig." Bonus!

Laetitia werd vorig jaar ook gevraagd om als verleidster deel te nemen aan het programma, maar toen had ze nog een relatie. Inmiddels is de pittige tante weer single and ready to mingle.

 

Sunday.

A post shared by 🌸Laetitia N.🌸 (@itriciaa) on

Lees ook: De tweede verleidster van het nieuwe seizoen Temptation Island is bekend