10 x tassen voor werk die NIET saai zijn

Fashion door Julia

Je werktas neem je als het goed is elke dag mee, of misschien bijna elke dag. Dus mag deze dan ook wel speciaal zijn en opvallen. Een zwarte tas past dan wel overal bij, maar met een opvallende tas maak je een echt statement. In dit artikel hebben we de 10 leukste tassen gevonden die je mee kunt nemen naar je werk en absoluut niet saai zijn. 

Fake fur is een echte trend deze winter, ook bij tassen. Met deze felblauwe val je zeker op. Nog een pluspunt: je kan ‘m onderweg ook gebruiken als kussen, ideaal voor in de trein.

Le cafe noir, €159

 

Deze rode tas met krokodillenstructuur ziet er heel luxe uit, terwijl de prijs enorm meevalt. De tas is geschikt voor als je een hele formele baan hebt. Hij is elegant, maar ook opvallend.

Steps, 35

 

Om nog in de nep krokodillenleer sferen te blijven, is deze tas ook een goede optie. Het roze stuk geeft een leuk accent.

Skinnydip, €39.49

 

Hoef je geen laptop mee te nemen naar je werk? Dan heb je al veel meer opties qua tassen. In deze blauwe tas van Topshop past genoeg.

Topshop, €46,00 

Heb je liever een rugzak in plaats van een handtas? Het groene fluweel geeft de tas dat extraatje waar jij naar zoekt.

Skinnydip, €38.36

Tommy Hilfiger heeft altijd hele klassieke modellen van tassen. Deze tas is ook klassiek, maar dan met een twist. De tas kun je elegant dragen, maar ook heel casual.

Tommy Hilfiger, €149,90

Lees ook: 6 x de perfecte kerstcadeautjes voor alle moeders die zeggen dat ze niets willen

 

Heb je ruimer budget? Dan is deze tas van Ralph Lauren een aanrader. De tas heeft een extra vakje aan de voorkant, voor je belangrijkste spullen.

Ralph Lauren, €449.00

Heb je toch liever een zwarte tas dan al deze felle kleuren en prints? Geen probleem. Deze van Zara is neutraal, maar met de knopen kom je niet onopvallend weg.

Zara, 29,95

Ben je fan van de minimalistische trend? Dan is deze shopper geschikt voor jou. De neutrale tinten zijn goed te combineren met veel outfits.

Parfois, €39.99

Deze tas ziet er super vintage uit en door de contrasterende kleuren valt ‘ie supererg op. Daarnaast heeft de tas veel details, zoals de sluiting.

River Island, €65,00

Lees ook: Wat de kleur van je kleding over je vertelt