Deze speciale Nutella kerstkoekjes zijn perfect om samen te bakken

Eten door Commerciële Redactie Ze.nl

Wat is de beste tijd om gezellig samen kerstkoekjes te bakken? Juist: december! Juist daarom liggen er nu speciale Nutella potten in de schappen met te gekken kerstkoekjesstempels. Ideaal om de leukste kerstkoekjes te bakken voor jezelf of voor iemand om wie je geeft. En nog leuker: in Amsterdam opent een tijdelijke officiële Nutella Christmas Bakery. Wil je sowieso naartoe!

Voor elkaar

Samen kerstkoekjes bakken: we kunnen bijna niets gezelligers bedenken. Zet maar aan die kerst-cd en je hebt gegarandeerd een fijne sfeervolle middag. En deze heerlijke koekjes zijn ook nog eens ideaal om te delen. Op een van de kerststempels die in de deksels van de speciale Nutella-potten van 825 gram te vinden zijn staat namelijk heel zoet ‘for you’, dus de vraag is: voor wie bak jij ze?

Nutella Christmas Bakery

En als we dan nog een suggestie mogen doen: in Amsterdam wordt een speciale Nutella Christmas Bakery geopend, de enige echte officiële Nutella Bakery waar je samen met je beste vriendin, moeder, zus of andere geliefde deze speciale koekjes zelf kunt bakken. De Nutella Christmas Bakery is geopend van woensdag 20 december tot en met donderdag 28 december, met uitzondering van eerste en tweede Kerstdag. De bakkerij is te vinden in het centrum van Amsterdam en enkel te bezoeken na bevestiging van inschrijving. Iedereen kan zich gratis inschrijven voor één van de drie dagelijkse tijdslots. Inschrijven kan via het Facebook evenement van de Nutella Christmas Bakery. De inschrijving gaat van start op 7 december. Met wie ga jij?

Geen idee hoe je een lekker kerstkoekjes bakt? Meer inspiratie is te vinden tussen de 40 recepten die Nutella speciaal voor kerst ontwikkeld heeft op www.nutella.nl.