Yes! Frank en Rogier krijgen eigen realityprogramma

Media door Roos

Met hun deelname aan het programma 'Steenrijk, Straatarm' wisten ze de harten van heel Nederland te veroveren. Van St. Tropez naar een flat in Beverwijk was voor de twee geen enkel probleem en ze wisten overal een feestje van te maken. En wij hebben goed nieuws, want het excentrieke stel krijgt een eigen realityprogramma.

'Paleis Voor Een Prikkie'

In het programma 'Steenrijk, Straatarm' was te zien hoe het rijke stel een week lang hun luxe vila in St. Tropez inruilde voor een kleine flat in Beverwijk met een schamel budget om rond te komen. Niet alleen slaagden ze erin om ruimschoots uit te komen met het budget, ook wisten ze ieders hart te veroveren met hun gulle actie. In de aflevering besteedde het stel namelijk een groot gedeelte van het budget aan het opvrolijken van het sobere interieur. 

Omdat de altijd optimistische Frank en Rogier meer zendtijd verdienen krijgen ze nu een eigen realityprogramma op SBS6. Het programma zal 'Paleis Voor Een Prikkie' gaan heten, waarbij het duo andermans interieur mag opknappen met een budget van 250 euro. Klinkt als een taak die de twee op het lijf geschreven is. Wij gaan kijken!

Lees ook: Iedereen is dol op Rogier en Frank uit SBS-programma 'Steenrijk, Straatarm'