OMG! De eerste Nederlandse Netflix-serie komt eraan

Media door Roos

Goed nieuws voor alle Netflixfans die serie na serie verslinden (iedereen dus). Er komt namelijk een Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix. De serie zal Undercover gaan heten en belooft weer bloedstollend spannend te worden, zoals we van Netflix gewend zijn.

Misdaadserie

Undercover, een fictieve misdaadserie geïnspireerd op een reeks ware gebeurtenissen, is de allereerste Nederlandse serie die door Netflix geproduceerd wordt. Het verhaal gaat als volgt: De hoofdpersoon Ferry Bouman is een van de grootste XTC-producenten ter wereld en leeft een fijn leventje in zijn villa op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden om zo zijn leven te infiltreren en het netwerk op te rollen. Klinkt ons als een Penoza meets Hollands Hoop, maar dan met een gouden Netflix randje. Dat wordt smullen!

Cast

Voor de cast zijn een aantal topacteurs en actrices verzameld, waaronder Anna Drijver (Komt een vrouw bij de dokter, Bride Flight, Loft), Frank Lammers (Zwartboek, Michiel de Ruyter, Rundskop), Elise Schaap (Valentino, Ja, ik wil!, Familie Kruys) en Tom Waes (Nieuw Texas, Tegen de sterren op). We moeten helaas nog eventjes geduld hebben, want de serie wordt vanaf 2019 beschikbaar op Netflix. 

Lees ook: Wie durft: dit zou de engste Netflix-serie zijn