Fit worden? Healthbox helpt!

Eten door Miranda

Zou jij je ook graag wat meer fit willen voelen in deze donkere dagen? Healthbox bezorgt elke twee maanden de gezondste producten van Nederland bij je thuis met enorme korting, om een kickstart te geven aan jouw gezondheid. En omdat wij er zo dol op zijn, hebben wij iets heel leuks geregeld...

De Healthbox is gevuld met de meest heerlijke en gezonde voedings-, verzorgings- en verwenproducten. Elke editie wordt samengesteld door een bekende health expert, zoals Arie Boomsma, Fajah Lourens en Ralph Moorman. Ze stoppen de Healthbox vol met hun favoriete producten en leggen daarbij uit wat elk product zo bijzonder maakt en hoe je hiermee je voordeel kunt doen. Zo maakt Healthbox gezond leven leuk, makkelijk en voordelig. Deze editie is samengesteld door Amber Albarda; een beroemde voedingscoach, auteur van verschillende (kook)boeken en organisator van het jaarlijkse 'Better Health' event. 

Amber heeft haar healthbox gevuld met 13 speciale producten ter waarde van maar €130,-! Normaal gesproken kost deze box €34,95 (bijna €100 voordeel), maar... met onze unieke kortingscode ZE15 ontvang je tot en met 19 november nog eens 15% extra korting. 

Hieronder lees je welke producten er in de Healthbox zitten:

1. Squalan Moisturizer

Deze moisturizer geeft een echte boost aan de huid. Naast dat het de vochtbalans verbetert heeft het ook nog eens een anti-verouderende werking. Daarnaast heeft het flesje een elegante uitstraling en een hoge winkelwaarde, namelijk 57 (!) euro!

2. GezondNu Magazine

In dit tijdschrift kun je alles te weten komen over voeding, beweging en gezondheid. Daarnaast vertelt Amber Albarda in dit tijdschrift enorm veel over wat voor helend effect voeding kan hebben en hoe je bijvoorbeeld de verleiding van chips kan weerstaan (wat erg handig is…).

3. TerraSana Crunchy Triangles

En dit is echt een topper: het is namelijk gezonde (!) chips. Het zijn niet zomaar chips, het zijn peulvruchten chips. Dit is dus snacken, maar dan op de verantwoorde manier. Ze zijn glutenvrij en low-fat (én super lekker).

4. Mudmasky

Dit is een nachtmasker dat gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Je brengt dit masker aan voor het slapen. Dit zorgt ervoor dat je wakker wordt met een frisse en stralende huid.

5. Eqology Pure Artic Oil

Dit potje is een Omega-3 olie die goed is voor je hart, hersenen, immuunsysteem, bloeddruk en spierfunctie. Door al het bewerkte voedsel wat wij binnenkrijgen, is het belangrijk dat we onze vetzuren goed in balans houden. Door een eetlepel per dag van deze olie te nemen, zit het wel goed met die balans!

6. Hug in a Cup thee

Deze is er dus echt voor de koude herfstdagen. De pittige kruidenthee met gember en zoet venkelzaag is een hele goede samenstelling voor een rustige avond thuis op de bank. De verpakking trouwens is een feestje om naar te kijken (ook leuk om bijvoorbeeld als cadeau te geven).

7. Rice & Coconut drink

In eerste instantie zul je misschien denken: leuk pak melk. Maar dit is niet zomaar een melk. Het is namelijk een combinatie van Italiaanse rijst, kokospuree, kristalzuiver bronwater en een klein beetje zeezout. Oftewel: ongezoet, lactose en glutenvrij! 

8. Raw Chocolate Almonds

Dit zakje kon natuurlijk niet ontbreken. Het is algemeen bekend dat amandelen goed voor je zijn. Maar deze zijn ondergedompeld in lekkere rauwe biologische chocolade! Yummmmm!

9. Lifebar

Volgens Amber is dit het perfecte tussendoortje. En ja, het heeft een chocoladesmaak. Deze Lifebar is 100% rauw, veganistisch, biologisch, glutenvrij, lactosevrij en ook nog zonder toegevoegde suikers! Moeten we je nog meer overtuigen?!

10. Lovechock

Thank God, alweer chocolade! Maar dit maal gemaakt van hazelnootcrème, kokos en chrunchy cacoanibs. Maar wederom ook helemaal rauw, biologisch en veganistisch.

11. Nano Zilver Spray

Dit schijnt dus echt een EHBO doos in een flesje te zijn. Hiermee kun je ieder kwaaltje of wondje laten verdwijnen omdat het desinfecteert en genezing bevordert. Denk bijvoorbeeld aan een wondje in je mond, pijn aan de keel, koortslip, oogontsteking enzovoorts.
 

12. Bear fruit snack

Officieel is dit dus voor kinderen, maar het is echt mega lekker. Het zakje bevat twee rolletjes die gemaakt zijn van gebakken verse appel zonder de onzinnige toevoegingen. Dus heb je kinderen (in je omgeving) dan kun je het weggeven, maar zelf opeten is misschien wel een beter idee…

13. Verzorgingsproduct van Oh-lief

En tot slot een verzorgingsproduct van Oh-lief. Deze producten verzorgen je lichaam zonder chemische stoffen en parabenen. Het zal een verrassing zijn welk van de negen afgebeelde producten jij zal krijgen!

Dus ben jij toe aan een gezonde(re) levensstijl? Neem dan eens een kijkje op de website www.healthbox.nl en bestel deze editie met de kortingscode ZE15

Lees ook: Lifehack: zo wordt een keiharde avocado binnen 10 minuten eetbaar