Ruim 1 miljoen kijkers in shock na succesvolle wraakactie Soundos

Media door Roos

Spoiler alert! Wekenlang kondigde ze al aan wraak te nemen op haar ex-kampleden en gisteren slaagde Soundos erin om één van haar vijanden naar huis te sturen. Ruim 1.047.000 Expeditie Robinson kijkers zagen vol afgrijzen aan hoe ze Herold voor haar karretje spande, zodat hij al zijn negen stemmen inzette en daarmee een einde maakte aan Marieke Elsinga's Robinson avontuur.

Bron: RTL XL

Snode plannetjes

Toen Soundos zich realiseerde dat Herold niet lekker in de groep lag, besloot zij een vals plannetje te smeden. Om zijn eigen plekje veilig te stellen, besloot ze hem te gebruiken om wraak te nemen op haar ex-kampleden. Het liefst stuurde ze Kaj naar huis, maar die zat met Niels te bekvechten om een krabbetje op finalisteneiland. Dan bleef er maar één slachtoffer over: Marieke. Hoewel Herold twijfelde aan Soundos’ snode plannetje: “Dan ben ik daarna wel vogelvrij”, stelde Soundos hem gerust met “ik ben de enige hier die jouw ass wilt redden.” Zo gezegd zo gedaan, Herold zette zijn negen stemmen in op Marieke en daarmee kwam een einde aan haar Expeditie Robinson avontuur. 

Lees ook: Expeditie Robinson: na Soundos is het nu Niels die kijkers op de zenuwen werkt 

Marieke blijft sportief

Hoewel iedereen had verwacht dat Herold of Soundos het eiland zouden verlaten, reageerde Marieke heel sportief. “Het spel is door twee mensen ontzettend slim gespeeld, nu ga ik weer genieten van thuis, daar heb ik ook heel veel moois.” Ook op Twitter weet de actrice het nog van de zonnige kant te bekijken: “Spoiler. Ik lig eruit. Maar wat was het zalig! (En wat zat m’n haar goed!).” Fans waren daarentegen wel erg verdrietig en sommigen overwegen zelfs om geen Expeditie Robinson meer te kijken nu hun lievelingskandidaat eruit ligt. 

 

 

Lees ook: Expeditie Robinson: na de samensmelting werd er flink aan elkaars oorlellen gelikt