Bobbi Eden opent eigen erotiek beurs met Rodeo Dildo

Intiem door Roos

Van sekspoppen tot een heuse Rodeo Dildo, dit weekend was er veel te beleven op de erotiek beurs 'LoversLand'. Deze tweede editie werd georganiseerd door niemand minder dan Bobbi Eden en bezoekers konden zich uitleven op alle spannende setjes en speeltjes uit haar eigen collectie. Volgens Bobbi is haar erotiek beurs hipper en toegankelijker dan de KamaSutrA-beurs.

Lees ook: Het antwoord op de 3 meest gegoogelde seksvragen - VRIJ-dag

Sekspoppen en Rodeo Dildo

Dit weekend liepen de temperaturen hoog op in Ahoy Rotterdam, want daar vond de tweede editie van de erotiek beurs ‘Loversland’ plaats. Deze stond grotendeels in het teken van Bobbi’s eigen merchendise. Zo konden bezoekers dezelfde blonde lokken als Bobbi aanschaffen en waren er volop seksspeeltjes te koop uit de Bobbi Eden Collection. Ook waren er sekspoppen aanwezig en, jawel, zelfs een heuse Rodeo Dildo. Dat moeten bijzondere ritjes geweest zijn. In de 2-zits bioscoop konden stelletjes genieten van de film én van elkaar en bij de Ladies Only Club ging het mannelijk schoon uit de kleren voor de dames.

Hipper dan de KamaSutrA-beurs

Vergeleken met de KamaSutrA-beurs konden mensen volgens Bobbi op deze beurs meer interactie opzoeken. Volgens haar denken veel mensen dat erotiek beurzen een beetje smoezelig en ouderwets zijn, terwijl Loversland naar eigen zeggen hipper en toegankelijker is. 

Lees ook: Echt meisje van plezier: Mijn eerste anale ervaring