Sekshoroscoop week 42: 16 t/m 22 oktober

Intiem door Redactie Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 42.

Waterman

Deze week komt er een bijzonder keerpunt in jouw seksleven. Misschien komt er een nieuwe liefde voorbij waar je de komende weken niet vanaf bent te slaan? Of misschien ontdekken jij en je lief een nieuwe favoriete plek of standje? Wat het ook mag zijn: Watermannen gaan een spannende week tegemoet. 

Vissen

Een collega brengt je deze week in de war. Zijn de intenties alleen collegiaal, of schuilt er meer achter de lange blikken? Verkeer je al in een relatie, dan is het belangrijk om je op je partner te focussen: je zult zien dat het verwarrende gevoel voor je collega slechts een bevlieging is en het de liefde van je partner zeker niet kan ontstijgen. Ben je single, dan kun je deze week op onderzoek uit of er daadwerkelijk meer in kan zitten dan alleen een werkrelatie. 

Ram

Deze week vormt niet het bed, maar de wasmachine of keukentafel het toneel van een stomende vrijpartij. Het is even iets anders, maar je weet: verandering van spijs doet… neuken. Wasmachine tip: zet ‘m aan voor extra effect. 

Stier

Jij vindt het heerlijk dat het ’s avonds wat sneller donker wordt: het knusse, warme najaarsgevoel zorgt ervoor dat jij en je bedpartner meer naar elkaar toe trekken, wat weer zorgt voor heftige vrijpartijen. Onthoud: des te kouder het buiten wordt, des te heter het binnen is. 

Lees ook: Echt meisje van plezier: De allereerste keer

Tweelingen

Als tweelingen ben jij dol op flirten. Na een dipje, gaat jouw libido opeens door het dak dankzij een spontane, spannende flirt met die leuke collega. Zorg wel dat je een open mind houdt als je deze week bij de koffieautomaat staat, want jouw bewonderaar heeft een beetje aanmoediging nodig. Houd je het bij een flirt of wordt het meer? Denk er goed over na of je je werk ook mee naar huis wil nemen.

Kreeft

Normaal gesproken bereik je 90 procent van de sexytime een Big O, maar deze week krijgt niemand het voor elkaar. Jij niet. Je lover niet. Zelfs de Magic Wand kan je niet tot een hoogtepunt brengen. Het is net alsof jouw clitoris alvast een winterslaap houdt. Ben je gestrest? Heb je iets verkeerd gegeten? Is het opgekropte woede naar je lover toe? Zit je wel lekker in je vel? Of alle bovenstaande antwoorden? Houd een weekje sekssabbatical, zet het van je af en probeer het dan nog een keer.

Leeuw

Lieve leeuw, wees je wel lief voor jezelf en je lichaam? Je weet toch dat zelfliefde het begin is van een goede (seks)relatie met een ander? Je edele delen hangen er maar wat verstopt en verwaarloosd bij. Hoog tijd voor een opfrisbeurt. Laat de boel lekker luchten en plan een verwendagje voor jou en je poes. Ze zal spoedig weer spinnen als vanouds.

Maagd

Jij en je bedpartner lopen al de hele week langs elkaar heen. Niet uit onwil. Nee, jullie willen juist dolgraag verstrengeld in elkaar zitten. Door omstandigheden in privé en werk, komen jullie er deze week haast niet aan toe. Maagd, wil je deze week alsnog aan je trekken komen? Maak van erotiek een prioriteit en omarm dan het fenomeen agendaseks. 

Lees ook: Onderzoek: Porno kijken nog steeds taboe onder vrouwen

Weegschaal

Nieuwe week, nieuwe kansen! En dat nemen single Weegschalen wel heel letterlijk. Iets met in elk stadje een ander schatje? Heb je een relatie? Ga eens een lekker weekendje weg en verwen jouw lief in een ander bed dan je gewend bent. Je zult merken hoe dit je sexlife een boost zal geven.

Schorpioen

Op seksueel vlak was vorige week een domper, Schorpioen. Maar niet getreurd, de sterren hebben deze week vurige plannen met jou! Help de sterren een handje en trek je mooiste ondergoed aan. Je weet immers nooit wat de avond je zal brengen. Wanneer je je ervoor openstelt (letterlijk) zal het geluk je toelachen. Of moeten we zeggen… zal de seks je toelachen?

Boogschutter

Jij en je lover zijn toe aan de volgende stap. Hebben jullie wel eens seksspeeltjes tussen de lakens geprobeerd? Laat jouw lief the lead nemen en geef je volledig over. Wie weet brengt het je tot ongekende hoogtepunten en hebben jullie een nieuwe hobby gevonden. Dat is sowieso het proberen waard, nietwaar? En bevalt het niet, dan keer je gewoon weer terug naar ouderwets gefriemel. 

Steenbok

Steenbok, tijd om de boel eens af te stoffen down there. Heb je die leuke buurman die naast je is komen wonen al gespot? Och, laat nu net de suiker op zijn wanneer je een taart wilt gaan bakken. Misschien kun je even langs de buurman met een kopje? Eenmaal binnen kan die suiker je natuurlijk gestolen worden, want al snel klim jij op de buurman alsof het jouw trofee is. Oh buurvrouw, wat doet u nu?

Lees ook: 10 x lesbische seks tips voor een geweldige vrijpartij - VRIJ-dag