Giel Beelen wordt terug gepakt door Sander Hoogendoorn van 3FM

Celebs door Michelle Bakker

Het is je gisteren misschien niet ontgaan: Giel Beelen begon zijn allereerste uitzending bij Veronica zoals alleen Giel dat kan. Terwijl zijn oud-collega Sander Hoogendoorn bij 3FM aan de slag was en nietsvermoedend een nummer van Chef'Special draaide klonk daar ineens de stem van Giel... Schaamteloos promootte hij zijn eigen, nieuwe programma bij de concurrent. Vanmorgen was het paybacktime...

Giel Beelen Sander Hoogendoorn

Chef'Special

Giel was afgelopen weekend met een smoes naar de studio's van 3FM gegaan, eenmaal daar wist hij dat het programma en alle nummers klaar stonden voor de maandagochtend. Hij besloot een boodschap in te spreken over het nummer van Chef'Special, waardoor hij gisterochtend rond 8 uur te horen was. Doordat de camera's in de studio hingen konden kijkers de verbazing op het gezicht van Sander Hoogendoorn zien. Maar de DJ, die er wel om kon lachen, liet het er niet bij zitten.

GielMobiel

Vanmorgen belde Giel naar zijn welbekende GielMobiel, die van bekende Nederlander op bekende Nederlander wordt overgegeven. Wie er dan opneemt, is altijd een verrassing. Een keer raden wie er dit keer opnam... Sander Hoogendoorn! Hij had de GielMobiel van Marieke Elsinga overgenomen en eiste live op de radio dat Giel 333 euro naar Serious Request over zou maken. Giel kon deze actie op zijn beurt ook wel waarderen en maakte het bedrag direct over. 

Check het fragment hier:

Zullen de twee het hierbij laten? Of gaat de strijd door...?

Lees ook: Ontroerend: gisteren vonden twaalf ouderen de liefde bij Hotel Romantiek