De week van Ze #39

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Slechte woordgrappen, geheime chocoladevoorraden en dozen vol seksspeeltjes: dit is de redactie in een notendop. Benieuwd wat er achter de schermen gebeurt wanneer we niet druk aan het tikken zijn? Neem een kijkje in de week van Ze!

 

Maandag

Maandag ochtend… Pfoe. Langzaam maar zeker druppelt de redactie van EEN Media vol en het moge duidelijk zijn: iedereen heeft de laatste zonnestralen van de zomer flink gevierd.  Vermoeid maar voldaan worden laptops opengeklapt en wordt overgegaan op de orde van de dag. Wat heeft deze week weer voor moois voor ons in petto?

De dag begon trouwens goed met een goedgevuld pakket van easytoys met de nieuwste seksspeeltjes van dit moment! 

Dinsdag

De presentjes die we op de redactie krijgen lopen nogal eens uit een. Vandaag kwam er wel iets heel bijzonders binnen, namelijk een vliegtuig van Twickto. Het lijkt op lego of kneks, maar dan anders.

Donderdag

Michelle vloog op uitnodiging van Apple vroeg in de ochtend naar Londen. De laatste weken wordt er al veel gepraat over de nieuwe producten die het techbedrijf gelanceerd heeft en samen met andere pers mocht zij bij Apple langskomen om de iPhone 8 Plus uit te proberen. Ja, da's niet vervelend natuurlijk! Na een dag vol dubbeldekkers, Oxford Street, 1 Engelse pint en een lange taxirit naar het vliegveld was het 's avonds weer tijd voor Amsterdam. Het blijft iets geks: zo op en neer op een dag. Meer over de iPhone 8 Plus en hoe mooi de foto's zijn (echt!) lees je snel op ze.nl

   

Vrijdag

Vandaag wordt er flink gesnotterd op de redactie. Van snotneuzen tot hoestaanvallen en een ding is zeker; het weekend komt goed uit om eens een lekker potje te gaan uitzieken. Maar ach, een wijntje smeert de keel alleen maar toch? 

Fijn weekend iedereen!