Deze bikini's laten weten wanneer je je moet insmeren

Lichaam door Anke Horstman

Vergeet jij je wel eens in te smeren in de zomerzon? Eerder lieten we weten hoe gevaarlijk dit kan zijn. Zeker aan de Zuid-Europese kust is dat niet zo slim momenteel. En bovendien… erg pijnlijk en weinig charmant. What to do?

UV-bikini

Het Franse Spinali Design heeft daar een prachtige uitvinding voor bedacht: de UV-bikini. Deze speciale bikini stuurt een bericht naar je telefoon als het weer tijd is om te smeren.

De Spinali bikini meet met sensoren hoe lang je al in de zon licht en wanneer het weer tijd is om te smeren. Via een bluetooth signaal krijg je een bericht op je Spinali app. Mocht je in slaap zijn gevallen, dan begint je telefoon flink te piepen, zodat je toch die reminder mee krijgt. Handig!

Le boyfriend

Nog een leuke functie van de bikini: hij kan ook een bericht sturen naar de telefoon van je vriendje als het smeertijd is. Zo kan jouw prince charming altijd op het juiste moment met zonnebrand in de weer.

Er zijn wel 70 verschillende, handgemaakte Spinali Design bikini’s. Daar betaal je dan natuurlijk wel wat voor: 198 euro. Ai… da’s dan toch weer pijnlijk…

Dit artikel is geschreven door Anke van Techgirl