Feelgood filmtip: Through the Wall (+win kaarten)

Media door Commerciële Redactie Ze.nl

Stel je eens voor dat je verloofd bent met de man van je dromen. Jullie bruiloft is tot in de puntjes geregeld. De locatie is allang al geboekt, de gasten hebben ge-RSVP't, je hebt yes to the dress gezegd. Overal is aan gedacht, behalve één ding. Opeens ziet de bruidegom het niet meer zitten en dumpt je nog voordat jullie bij het altaar staan. Wat nu?

through the wall

Binnen 30 dagen trouwen

De meeste vrouwen zouden de hele bruiloft afblazen en mannen voorlopig afzweren. Maar niet de Joodse Michal uit de Israelische film Through the Wall, van de bekroonde regisseur Rama Burshtein. Wanneer haar not so soon to be-man er een punt achter zet voordat ze elkaar het ja-woord kunnen geven, is ze vastberaden om tóch te trouwen. Binnen 30 dagen moet ze een nieuwe man zien te vinden die met haar in het huwelijksbootje wil stappen. Met de hulp van een huwelijksbemiddelaar datet ze in een korte tijd heel veel potentiele Mr. Rights, maar het vinden van de Ware Jakob 2.0 gaat toch minder soepeltjes dan gedacht.

Through the wall

Win kaartjes

Through the Wall is een feelgood romkom met een Four Weddings And A Funural-vibe. Naast heerlijke lachmomenten, verrast de film ook met ontroerende en herkenbare struggles in de zoektocht naar liefde en geluk. Of het haar lukt om binnen 30 dagen een nieuwe bruidegom te vinden, dat verklappen we natuurlijk niet. Dat mag je zelf gaan ontdekken. De film, van distributeur Cinemien, is nu in de bioscoop te zien.

Wij mogen ook 3 keer twee vrijkaarten weggeven voor de bioscoopvoorstelling. Vul het formulier hieronder (na de trailer) in om mee te doen met de actie.

Bekijk de trailer:

Lees ook: 12 x Romantische komedies die mannen ook leuk vinden