Sekshoroscoop week 33: 14 t/m 20 augustus 2017

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 3

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 33. 

Sekshoroscoop week 33

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Jij ondervindt het grote plezier van de douchekop deze week! Wat een aantal waterstralen al niet voor elkaar kunnen krijgen. En het wordt pas echt fun wanneer je de verschillende massagestanden ontdekt. Klaarkomen als een echte Waterman!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Deze week kunnen jij en je bedpartner het niet eens worden tussen de lakens. Jullie wensen liggen ver uit elkaar en je voelt er weinig voor om compromissen te sluiten. Blijf rustig Vissen, want het laatste wat je wilt is onenigheid over iets dat eigenlijk alleen maar leuk zou moeten zijn. Adem in, adem uit, wees de wijste en zet je eigen wensen voor een keer opzij.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Rammen kunnen eigenwijs zijn, en dat blijkt deze week. Je voelt er niets voor als jouw bedpartner het idee oppert van buitenseks en er valt ook geen spelt tussen te krijgen: bij jou is het binnenshuis en anders maar niet. Ach Ram, wees niet zo koppig: een beschut hoekje buitenshuis kan juist voor veel plezier zorgen. 

Stier (21 april t/m 21 mei)

Zit er jou iets dwars deze week, Stier? Je kunt je maar moeilijk focussen wanneer je bevredigd wordt en zelfs als je masturbeert lijkt een orgasme mijlenver. Jammer, maar volgende week zal de climax weer slechts een paar likjes van je verwijderd zijn.