De tweeling uit Sweet Valley High? Zo zien ze er nu uit

Celebs door Michelle Bakker

Het was zo ongeveer ’s werelds bekendste tweeling van de jaren ’90: Brittany en Cynthia Daniel speelden de populaire blonde tweeling Jessica en Elizabeth Wakefield in Sweet Valley High. De serie was van 1994 tot 1997 op tv te zien en inmiddels is dat dus alweer twintig jaar geleden. Hoe zou het nu met de twee blondies gaan?

 

Takin it back with an epic #ThrowbackThursday today! #Bleach #Bangs #SweetValleyHigh #Sisters

Een bericht gedeeld door Brittany + Cynthia Daniel (@brittanyandcynthiadaniel) op

Na Sweet Valley High

Naast hun tijd in Sweet Valley High maakte de tweeling ook hun filmdebuut, en niet zomaar in eentje: ze speelden naast niemand minder dan Leonardo DiCaprio in The Basketball Diaries. Nadat Sweet Valley High van de buis werd gehaald, bleef Brittany nog een tijdje door acteren en verscheen in onder andere Dawson’s Creek, That 70s Show en in White Chicks. Haar zus stopte na Sweet Valley High met acteren om zich volledig op het fotograferen te richten. 

 

Short hair, don't care #tbt #90s #frostedtips #smizing

Een bericht gedeeld door Brittany + Cynthia Daniel (@brittanyandcynthiadaniel) op

Non-hodgkin

In 2011 werd erbij Brittany non-hodgkin geconstateerd, waar ze daarna volledig van genas. Pas in 2014 vertelde ze dit verhaal openlijk in de media. 

Lifestyleblog

De inmiddels 41-jarige tweeling is nog altijd onafscheidelijk en anno 2017 richten zij zich helemaal op hun lifestyleblog ‘The Sweet Life’ en als we wat foto’s bekijken kunnen we maar één ding concluderen: de twee zien er nog altijd bloedmooi uit. Ze richten zich met hun blog op het leven als moeder, hun gezonde lifestyle en hun strakke sportregime. Met ruim 50 duizend volgers doen de twee het helemaal niet slecht.